Şimdi Ara

Airtes 205 ile Tp-link Acses point YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edin yoksa kafayı yiyecem.Şimdi durum söyle.Üst katta Airtes rt205 kablosuz modem var.Bende bir tane tp-link wa500g acses point aldım.Amacım üst kattaki baglantıyı kablosuz sekilde acses pointe ulaştırmak.Sonrada TP-LİNKTEN eternet yolu ile interneti vermek.2 gündür yazılanları okuyorum deneme yapıyorum nafile.En cokta su şifre verme olayı beni kanser etti.Şifre vermessem nete girmiyor airtes.web arabiirminden kablosuza şifre verin diyor.Tp-linkte ise airtesi görüyorum ama baglantıda şifre konulacak yer yok. Birde airtesin adresi 192.168.2.1 tp-linkin 192.168.1.1 bu nu nasıl halladecez

• Evet arkdaşlar sorunu cözdüm.Cok basitmiş aslında bşiey yapmıyoruzmuşuz. Yönetici arkadaşlar konuyu silebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcep80

Evet arkdaşlar sorunu cözdüm.Cok basitmiş aslında bşiey yapmıyoruzmuşuz. Yönetici arkadaşlar konuyu silebilir

sorunun nasıl çözüldüğünü yazsaydın daha faydalı olurdu forum için.

aynı access point benim elimdede var.yine bir sorunun olursa danışabilirsin.
  • aynı ap den bende almayı düşünüyorum. 205e bağlanıp repeater olarak kullanmayı yada senin gibi ethernete baglantyı aktarmak istiyorum. nasıl yaptıgını anlatırmısın.

205 e mesafe 150 mt wirelles adaptör ve 7dbi antenle %60 lara kadar çıkan sinyal alıyorum. benim derdim usb wirellesin usb kablosundan kurtulmak, ap i duvara sabitlemek 7 dbi anteni dışarı çıkarmak?yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalexpress -- 7 Ağustos 2010; 17:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalexpress

aynı ap den bende almayı düşünüyorum. 205e bağlanıp repeater olarak kullanmayı yada senin gibi ethernete baglantyı aktarmak istiyorum. nasıl yaptıgını anlatırmısın.

205 e mesafe 150 mt wirelles adaptör ve 7dbi antenle %60 lara kadar çıkan sinyal alıyorum. benim derdim usb wirellesin usb kablosundan kurtulmak, ap i duvara sabitlemek 7 dbi anteni dışarı çıkarmak?yardımcı olursanız sevinirim.

burda kiriter % 60 değil aldığın db değeridir. tplink müşteri hizmetlerini arayarak aletin repaeter modunda min kaç db istediğini sormalısın daha sonra bir ölçüm programıyla aldığın db değerini ölçmelsin 150 metre mesafe biraz fazla. 7 db antenle olabilirmi. düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: sanalexpress

aynı ap den bende almayı düşünüyorum. 205e bağlanıp repeater olarak kullanmayı yada senin gibi ethernete baglantyı aktarmak istiyorum. nasıl yaptıgını anlatırmısın.

burda kiriter % 60 değil aldığın db değeridir. tplink müşteri hizmetlerini arayarak aletin repaeter modunda min kaç db istediğini sormalısın daha sonra bir ölçüm programıyla aldığın db değerini ölçmelsin 150 metre mesafe biraz fazla. 7 db antenle olabilirmi. düşünüyorum...

repeater ı kurduktan sonra belli olur zaten o.cihaz yeterli sinyali alamassa kendine reset atar, bunu arayüze girmeye çalıştığında anlarsın.
    ap de zaten kaç db sinyal aldığını yazar status bölümünde.
    ayrıca o 7 dbi anten işine yarayacağını zannetmiyorum 150 metrede.tabii bir 150 metre vardır arada gökdelenler, apartmanlar, bir 150 metre ise arazi.bunun hakkındada bilgi vermelisin.
    şu konuyu incele :

http://forum.donanimhaber.com/m_12412633/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.