Şimdi Ara

(Çözüldü)TP-Link Archer VR600 modem hız paylaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, akşamları bilgisayarıma bişey indirdiğim zaman bilgisayar internetin bütün hızını sömürüyor ve böyle olduğu için 35 mbit internetim olmasına rağmen telefonlarda internet aşırı yavaşlıyor. Mesela bilgisayara steam den oyun indiriyorum saniyede 3-4 mb hızla indiriyor ama telefonlarda internet kullanılmayacak derecede yavaşlıyor. Benim yapmak istediğim bilgisayarla indirme yaptığım zaman bile modemin telefonlara yeteri kadar interneti verdikten sonra geri kalanını bilgisayar kullansın yani bilgisayarın önceleğini en sona almak istiyorum böyle birşey mümkün mü değilse önerebileceğiniz bir yöntem var mı? (Evet steamde hız sınırı koyabiliyorum ama sınır koyamadığım uygulamalar olabiliyor)

::modem bilgileri::

Yazılım Sürümü:0.2.0 0.9.1 v0057.0 Build 160614 Rel.41735n Donanım Sürümü:Archer VR600 v1 00000000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BY_Kertenkele -- 25 Mart 2020; 16:57:10 >

• Selamlar.

Modem arayüzünde Qos yapılandırmasını kontrol edin.
  • mfsaydam kullanıcısına yanıt
    Qos yapılandırması dediğiniz tam olarak nedir modem arayüzünde böyle bir ayar bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BY_Kertenkele

Qos yapılandırması dediğiniz tam olarak nedir modem arayüzünde böyle bir ayar bulamadım
    Vardır, ama siz bulamamışsınızdır.

YAZILIM ÖZELLİKLERİ
    Quality of Service (QoS) - Bant Genişliği Kontrolü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 25 Mart 2020; 2:35:25 >

• tmm sorunu çözdüm yukardaki kutucuğa tik koyduktan sonra ayar yapmam gerekiyormuş yardım için teşekkürler.(Çözüldü)TP-Link Archer VR600 modem hız paylaştırma
  • BY_Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.