modemi şifresiz kullanarak internete girmek istedigimde explorerdan bana uyari geliyor internete girmek için lutfen kablosuz aginiza bir şifre girin diye. şifreyi giriyorum internet geliyo.şifreyi kaldiriyorum explorer nete girmiyo git modeme şifre koy diyor. modemi şifresiz kullanmak için ne yapabilirim
"git modeme şifre koy" diyen kim acaba bunuda söylersen daha anlaşılır olacak yani internete girmek istediğinde şifre ekranımı çıkıyor explorerde falan yoksa sen lafın gelişi işte password sormuyorda ben internete girmediği için öyle tahmin ediyorum mu?
eğer kablo ile kullanıyorsanız wireless özelliğini kapatın ya da ağa şifre koyun.
telekom interneti paylaşmayalım diye böyle yapmış. normal modemlerden farklı bişi. dışarıdan alınan airtiesler böyle değil telekomun verdikleri böyle
cevap verenden sorusorana döndüm :D
ağa şifre koymaktan kastın wpa wep tkip 802.1x falan tarzımı yoksa erişim kodu gibi bişeymi bu nasıl bir şifreki bu birden fazla kişide giremiyor bu şifreyi
evet wireless için şifre koyulmasını istiyor. wep ya da wpa.
kablosuz ağ şifresiz iken internete girilemiyor.
evet reflex tamda arkadaşin anlattigi gibi olay. peki durumu normal airtiesin firmware ini türktelekomunkine yukleyerek çozebilirmiyiz
aman o işe bulaşma modemler aynı model olsa bile donanım farklıymış, öyle duymuştum.
zaten yazılımları da farklı
telekomun modemi 205 tt diye geçiyor.
paylaşacaksan şifreyi ağ adı olarak yaz en iyisi :) ya da şifre şudur diye :)
bu durumda wep şifrelemede otomatik preshared key wep şifresini modem belirlesin diyerek şifresiz olarak bağlanabilirsin yani veriler şifreleniyor sadece ağa bağlanmak isteyen bilgisayara şifreyi modem atıyor böyle hatırlıyorum ama şuan wireless yok elimin alıtında eminde olmak için deneyemiyorum
oldu saolun galiba en saglami şifre:***** diye bi ag adi vermek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme