Şimdi Ara

Airties 205 te DNS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uğraşmama rağmen 1. ve 2. DNS numaraları girmemize izin vermiyor modem.sanki modemi telekomdan kiralamışız gibi onun DNS lerine mahkum ediyor. o kadar para verdiğim bir alette böyle beni sınırlamasına sinir oldum ve Airtiesin türkiye temsilcisine aşağıdaki maili gönderdim.

...............................
    "
    Merhabalar
    Geçen haftasonu Airties 205 model wireless Adsl modem aldım.modemin çalışmasından ve performansından gayet memnunum.Fakat dün modem ayarlarını incelerken farkettiğim şey beni çok sinirlendirdi ve üzdü.DNS leri ayarlamamıza modem izin vermiyor.daha once zyxel modem kullanıyordum ve olması gerektiği gibi bütün ayarlar benim kontrolümdeydi.şidmi size sorum şu neden DNS leri türk telekoma göre ayarlamak zorundayım.madem dünya kadar para verdim bu modeme o zaman bütünüyle istediğim gibi ayarlayabilmeliyim öyle değilmi.

DNS leri değiştirmek istiyorum.Telekomun DNS lerini kullanmak zorunda olmadığımı düşünüyorum.çünkü telekomun yasakçı zihniyetine kesinlikle karşıyım. bu yüzden 1. ve 2. DNS leri değiştirip gerekirse tekrar otomatik olarak nasıl ayarlayabileceğim konusunda yardımınızı rica ediyorum.

Aksi halde modemi iade edip beni telekomun insafına bırakmayacak bir marka alacağımı bilmenizi istiyorum.

Teşekkür ediyorum iyi çalışmalar diliyorum.
    "
    ...............

modemi kullanan arkadaşlardan eğer bu konuda çözüm üretebilen varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. modem gerçekten çok güzel çalışıyor ama sırf böyle DNS lerde sınırlama getirdikleri için değiştirmeyi düşünüyorum. umarım benim gözümden kaçan bir ayarvardırda sornu çözebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RT-205 Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.