Windows 8.1 De sorunsuz kullandığım Airties 2310 Wifi Adaptörü Windows 10 a yükseltme yaptıktan sonra Aygıt Yöneticisin'de Tanıyor. Ağ Bağdaştırıcı Listesindede var fakat kablosuz Ağ Listesi Boş Hiç Bir Ağı Görmüyor. Aygıtı Kaldırıp Yeniden Yükledim. Değişen Birşey Olmadı. Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.
airties'in sitesinden driverı indirip kur olmazsa büyük ihtimalle usb adaptörün win10 ile uyumsuzdur. Bendeki yazıcı da ne yazık ki benzer bir sorun var. Win8.1 de iken sorunsuz çalışıyordu win10'a yükselttikten sonra aynı şekilde aygıt yöneticisinde de yazdır dediğimde yazıcılar arasında da görünüp yazıyor ama saçma sapan bir şekilde. maviyi mor, kırmızıyı bordo, resimler orjinal renklerden tamamen farklı. hp'ye mesaj attım onlar da denemiş sorunu görmüş ama şimdilik çözememişler. Mecburen win10'a sanal win7 kurarak sorunu çözdüm. yazıcıyı sanal win7'de kullanıyorum sorun olmuyor. İstersen sen de airties'e mesaj at belki uygun bir driver çıkarırlar yakın zamanda. olmazsa win10 uyumlu yeni bir wi-fi adaptör alman veya 8.1'e dönmen gerekebilir.
tatangida
kullanıcısına yanıt
Dostum,
Windows 10 üzerinde otomatik tanıması gerekiyor. Eğer otomatik tanımıyorsa, bilgisayarı kablolu internete bağlayıp, aygıt yöneticisinden aygıtları yenile de. Muhtemelen oradan bulacaktır.
Bir de uçuş modunun aktif olup olmadığına dikkat etmen gerekli. Yanlışlıkla uçuş modunu aktif ettiysen kablosuz ağları göstermeyebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme