Şimdi Ara

Airties 5340 fiber internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan ikamet ettiğim siteye superonline fiber altyapısı kuruyor.Benim merak ettiği konu bende airties 5340 modem var bu modemle fiber internete bağlanabilir miyim? Modemin arkasında ethernet bölümünde LAN/WAN girişi var.

• bağlanamazsın bildiğim kadarıyla desteklemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevennet

bağlanamazsın bildiğim kadarıyla desteklemiyor

Teşekkür ederim hocam. 200 lira modeme verecem gibi görünüyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar fiber internet için modemde ne bulunmalı?
  • ttnet 150 tl ye modem veriyor taksitle istersen bir bak
  • Superonline taahhütle alırsanız modem veriyor zaten, modeme para vermenize gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizkaya -- 5 Mart 2014; 11:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizkaya

Superonline taahhütle alırsanız modem veriyor zaten, modeme para vermenize gerek yok

Hocam superonlinedan almak istemiyorum adiymiş biraz hazır interneti değiştirmişken adam akıllı bir modem almak istiyorum.

• O zaman mac klonlama özelliği olan fiber destekli bir modem alman gerekiyor. Başka türlü kullanamıyorsun bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizkaya

O zaman mac klonlama özelliği olan fiber destekli bir modem alman gerekiyor. Başka türlü kullanamıyorsun bildiğim kadarıyla

Bu modemlerin üzerinde de yazmıyorki fiber destekli mi değil mi nasıl anlarım?

• derbeder1903 D kullanıcısına yanıt
    AIR 5650 fiberi destekler, ayrıca gerekirse MAC klonlama da çalışıyor. Tavsiye ederim ben fiber hatta kullanıyorum. Memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white-

AIR 5650 fiberi destekler, ayrıca gerekirse MAC klonlama da çalışıyor. Tavsiye ederim ben fiber hatta kullanıyorum. Memnunum.

Hocam zaten en iyi seçenek o görünüyor gibi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama lynksys marka modemleri de çok övüyorlar ancak fiber destekliyor mu öğrenmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.