Geçen gün kablosuz modem aldım. Hızlı kurulum diye aldım ama 2 gündür ömrümü yedi. Öncelikle 2 gündür internette aramadığım şey kalmadı ama bi türlü sorunu çözemedim ve en sonunda buraya yazmaya karar verdim.
Kablolu modemim gayet sağlıklı şekilde internete giriyor. Yeni modemimde ışıklar yanıyor IP alıyor. Bağlantı noktalarında sorun yok. 2 bilgisayarda denedim fakat ikisi de giremiyor. Driverları da güncelledim fakat sorun düzelmedi.
Modem yazılımı son sürüm. 10 kez reset atıp baştan kurdum fakat olmadı. Bilgisayarlar başka modemlerde gayet rahat internete giriyor bilgisayar kaynaklı bi sorun olduğunu düşünmüyorum.
Aldığım hataları ve modem ayarlarının ekran görüntülerini koyacağım. Umarım yardım edebilecek birileri vardır.
modem 172 li ip alıyor adsl k.adı veya sifren yanlış cihazı resetle internet explorerdan sayfa aç ttnet sayfası gelir modemin ayarları uzaktan yüklensinmi diye sorar evet dersin. yinede olmuyorsa ttnet ile görüşürsün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme