Şimdi Ara

Airties Air 5341 vs Airties RT-205

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone Net'in 16 Mbit bağlantı hızındaki tarifesini kullanıyorum. Çoğunlukla 1 pc ve 1 telefon bağlı oluyor. 2 yıldır RT-205 kullanıyordum. Geçenlerde Air 5341 geçti elime, daha yeni cihaz olduğu için onu taktım. Şu an onu kullanıyorum. Bağlantı hızı, çekim vs. pek bir fark göremedim. Sizce doğru mu yaptım, iki modem arasından hangisi daha iyidir ?

• Çok fark olmaz zaten, hatta kablosuz anlamında rt205 daha iyi. Çünkü 5341 72 mbps ye kadar bağlantı hızını desteklerken rt205 125 mpbs ye kadar destekler. Bu da kablosuz menzilini biraz daha arttırır. Yoksa kablolu kullanımda hiç fark olmaz. Ev içi kablosuz kullanımda yine fazla fark olmaz, benim bahsettiğim hız farkı biraz daha uzak mesafelerde kendini belli eder.
  • 07 Osman kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. 72 ve 125 hız farkının tam olarak ne anlama geldiğini bilmemekle beraber kablosuz menzil uzaklığı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca 5341 802.11 b/g/n destekli iken, RT-205 802.11 b/g destekli. n desteği yok. Aralarında üretim olarak 4 yıl bir fark var sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.