Şimdi Ara

AIRTIES AIR 5650 TTNET 4 PORT VDSL2 KABLOSUZ MODEM SADECE 110 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Yeni bir kablosuz modem almış olduğum için temiz kullanmış olduğum Airties Air 5650 TTNET cihazımı satıyorum.

Fiyat: 110 TL

Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Modem, adaptör ve kullanım kılavuzu gönderilecektir.

Mesai saatlerinde Ataşehir (Kozyatağı Carrefour civarı), diğer zamanlarda Bahçelievler'deyim. Elden de teslim edebilirim.

Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

AIRTIES AIR 5650 TTNET 4 PORT VDSL2 KABLOSUZ MODEM SADECE 110 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eopariltay -- 29 Mart 2018; 22:58:17 >

• Mrb, ürün yerine aldığınız cihazı öğrenebilir miyim? Bu ürün nispeten alanında güzel bir cihaz, sizi diğer yeni aldığınız cihaza iten neydi? (ürünü baltalamak için sorulmamıştır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceli2001

Mrb, ürün yerine aldığınız cihazı öğrenebilir miyim? Bu ürün nispeten alanında güzel bir cihaz, sizi diğer yeni aldığınız cihaza iten neydi? (ürünü baltalamak için sorulmamıştır)

merhabalar,
    ürün ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. rüzgar ve yağmur yüzünden çatıdaki çanakta sorun yaşadım ve uydu yayını yerine Tivibu'ya geçtim. Tivibu geçişi ile birlikte yeni bir modem daha verdiler (Zyxel). Ben de şu anda o modemi kullanıyorum, Airties boşa çıkmış oldu. Bu sebeple satıyorum.
  • Hocam bu modelde torrent desteği var mı? Yoksa v2 v3 gibi yazılım olarak ttnetin modifiye ettiği model mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.