Şimdi Ara

airties air5450 mi zyxel p660-f1z mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet millet bu iki modemden birini alcam sizce hangisi artıları eksileri nelerdir bilen anlayan kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim
    Saygılar

• airties 5450 boş bir kutu hiçbir özelliği yok.... n sınıfı hikaye kullandım 1 çubuk daha fazla çekiyor standart bir g++ modemden, 5450 3 para etmez tavsiyem aztech veya tp link yada tneda almanız aynı özellikleri sunuyor ve yarı fiyat bir ürün,

lzyel 660 serisinden şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim 3 tane değiştirdim 3 üde hatta düşüyor 5 para etmez pikatel modem banamısın demiyor,

tenda nın birmodeli var 300mbit n sınıfı wireless ve 4 poort 5450 ye yarı fiyatına rakip saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

airties 5450 boş bir kutu hiçbir özelliği yok.... n sınıfı hikaye kullandım 1 çubuk daha fazla çekiyor standart bir g++ modemden, 5450 3 para etmez tavsiyem aztech veya tp link yada tneda almanız aynı özellikleri sunuyor ve yarı fiyat bir ürün,

lzyel 660 serisinden şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim 3 tane değiştirdim 3 üde hatta düşüyor 5 para etmez pikatel modem banamısın demiyor,

tenda nın birmodeli var 300mbit n sınıfı wireless ve 4 poort 5450 ye yarı fiyatına rakip saygılar

Verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım dediğn modemleri nerden alabiliriz link verebilirmisin?
  • bugün tplink wifi-n destekli modem aldım. hatta sıkıntı vardı. inca modem ile nete giremeyince eski pikatel ile denedim baktım sorunsuz çalışıyor yeni modem almaya karar verdik. tp link 3 antenli wireless-n desteklisini taktım hattı algılamadı yine. sonra airties rt211 ile denedik zar zor da olsa bağlandı. bana da airties 5450 biraz şekilden ibaretmiş gibi geldi o yüzden tp-linke yöneldim ama Türkiye şartları düşünülerek üretilmiş modemler sonuçta. TTnetin verdiği pikatel ve airties rt211 dışında bağlanamadık bir türlü.
  • keşke yazını önce okuyaydım zyxel aldım gittim inş bi dandikliği çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhanito

keşke yazını önce okuyaydım zyxel aldım gittim inş bi dandikliği çıkmaz

eski zyxel modemler baya iyiydi. sıkıntı yaşayacağını sanmam. hattın problemli değilse hangisini alırsan al kolay kolay sıkıntı olmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laloglu36

quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

airties 5450 boş bir kutu hiçbir özelliği yok.... n sınıfı hikaye kullandım 1 çubuk daha fazla çekiyor standart bir g++ modemden, 5450 3 para etmez tavsiyem aztech veya tp link yada tneda almanız aynı özellikleri sunuyor ve yarı fiyat bir ürün,

Verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım dediğn modemleri nerden alabiliriz link verebilirmisin?

www.hepsiburada.comwww.exa.com.tr adreslerinden temin edebilirsiniz internetten alırsanız 7 günkoşulsuz iade etme hakkı ile keyfi bile iade edebilirsiniz, aztech tp-lik tenda uygun fiyatlı kaliteli ürünlerdir,

iyi alışverişler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.