TTNet Hipernet paketiyle gelen ZTE markalı modemin sinyalini Airties AP-300 ile genişletmek istiyorum. Bunu ben ethernet kablosu ile aralarında bağlantı yaparak hallettim. fakat ben kablosuz olarak yapmak istiyorum. Airties AP-300 ZTE modemi kablosuz olarak görmüyor. ZTE modemin içinden AP-300 ü görmesi için bi ayar var mı? Ya da AP-300 ü nasıl kablosuz olarak Repeater yapabilirim.
Bana Acil yardım ederseniz sevinirim.
Saygılarımla... Herkesi iyi günler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
TTNet Hipernet paketiyle gelen ZTE markalı modemin sinyalini Airties AP-300 ile genişletmek istiyorum. Bunu ben ethernet kablosu ile aralarında bağlantı yaparak hallettim. fakat ben kablosuz olarak yapmak istiyorum. Airties AP-300 ZTE modemi kablosuz olarak görmüyor. ZTE modemin içinden AP-300 ü görmesi için bi ayar var mı? Ya da AP-300 ü nasıl kablosuz olarak Repeater yapabilirim.
Bana Acil yardım ederseniz sevinirim.
Saygılarımla... Herkesi iyi günler.
ap 300 e kaynak modem aralığında farkli bir ip ver
connaught Teşekkürler. Dediğini yapmıştım. Ama kablosuz olmuyor. dün arkadaşa sordum Bendeki ZTE modemin MESH desteği yokmuş. o sebepten kablosuz ileitişim sağlayamıyorum. En iyi ve sağlık olan çözüm kablo ile bağlamak sanırım. Dediğin gibi kablosuz olsa da sinyal gücünde kayıp oluyormuş. Şimdi modemin özelliklerini tam olarak bilmediğim için biraz daha araştıracağım. İlginiz için teşekkürler.
Saygılarımla..
quote:
Orijinalden alıntı: anlayisli
sterious Teşekkürler, orada da açacağım
connaught Teşekkürler. Dediğini yapmıştım. Ama kablosuz olmuyor. dün arkadaşa sordum Bendeki ZTE modemin MESH desteği yokmuş. o sebepten kablosuz ileitişim sağlayamıyorum. En iyi ve sağlık olan çözüm kablo ile bağlamak sanırım. Dediğin gibi kablosuz olsa da sinyal gücünde kayıp oluyormuş. Şimdi modemin özelliklerini tam olarak bilmediğim için biraz daha araştıracağım. İlginiz için teşekkürler.
Saygılarımla..
üniversal repeater modda modemin onemi yoktur
acces point olarak kullanacaksanız onun kurulumu farkli biraz
bende universal repeater mod yok
olanlar ;
Access Point Client Bridge (Infrastructure) Client Bridge (AdHoc) Repeater
Başka bir yerde varsa gözüme çarpmadı. Ama eve gidince Tekrar bakarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme