Şimdi Ara

Airties Arayüze Girememe Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu modemi aldığıma pişmanım. 5650(ttnet değil) model kullanıyorum. İlk başlarda kopma sorunu ve hız düşüklğü sorunları oldu bunları bir kaç ayar ile çözdüm sayılır. ama bu arayüze girememe durumu beni sinir ediyor.

error code 3 hatası alıyorum. Mh tarayıcı hatası diyor tarayıcı geçmişini temizleyin falan. ama alakası yok, modemi resetlemeyince düzelmiyor.

firmware güncel başka tarayıcılardan da denedim düzelmiyor, fikri olan var mı?

cevap yazanlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 10 Kasım 2015; 16:45:18 >

• Merhaba,

Google Chrome ile arayüze girmeyi denebilir misiniz. İE tarayıcıyı güncellerseniz bağlanır. Daha önce çok uğraştım bende tarayıcı desteklemediği için giremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertdemirli -- 12 Kasım 2015; 14:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertdemirli

Merhaba,

Google Chrome ile arayüze girmeyi denebilir misiniz. İE tarayıcıyı güncellerseniz bağlanır. Daha önce çok uğraştım bende tarayıcı desteklemediği için giremiyoruz.

bir çok taraycıdan denedim hocam, mh tarayıcıyı sıfırlayın ön belleği boşaltın dedi ama nafile. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 12 Kasım 2015; 16:30:41 >
  • çağrı merkezi ile tekrar görüştüm, tarayıcı hatası diyorlar :) tarayıcı geçmişini silip modemi baştan başlatın dedi, yaptım ilk sefer girdi, ikinci sefer gene girmedi.

sıkıştırdım biraz, bana başka bilgisayardan bağlanın dedi, onu da yaptım win 7 li bir bilgisayardan denedim sonuç aynı..

yıllar önce bir tanıdığım airties ile sorunlar yaşamıştı o günden beri soğuktum bu markaya ama 170tl olunca alayım dedim. (belkide bu sorunlu versiyonların fiyatlarını düşürdüler bilerek)

bunların üstüne anlık kopmalarda cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 16 Kasım 2015; 17:11:23 >
  • bende giremiyorum airtesi rt 211 eskiden sorunsuzdu şimdi ethernet kablosuyla bağlı pc de açılmıyor laptopda açılıyor ben anlamadım bu işi resetledim tarayıcıları denedim yok...
  • Teknik servise götürmenizi veya kargo ile göndermenizi tavsiye ederim. Sıfırı ile değiştirirler.
  • merhabalar,
    bu gün saç baş yoldurtan 3-4 saatin ardından kendimizce bir çözüm bulduk.
    öncelikle saç baş yolduran kısım modem arayüzüne girememe olayı idi, win10 yüklü pc ile 3 farklı modemde de aynı sorunu yaşadık - ki updateleri yapılmış modemler -
    sonra nereden aklımıza geldiyse çöpe atmak üzere olduğumuz bi xp yüklü makine bulduk.

sorunsuz bağlanıp ayarları kaydettik.

tp-link , airties modelleri olan 3 ayrı modemde de win8.1 ve win10 bağlanma sorunu yaşarken xp ile halletmemize şaşırdık.
    bir defa için ayarları yapabilmek adına arayüze giriş sorununu böyle atlattık. ama tekrar ayar yapmamız gerektiğinde yine xp makine gerekecek çünkü win8.1 ve win10 hala arayüze girmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quitquit kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 ve Windows 10 çok kullanılan işletim sistemleri. Firmalar arayüzlerini buna göre geliştirmiş olamlılar, en azından basit bir firmware güncellemesi ile çözmüşlerdir.

Modemlerdeki yazılım (firmware) güncel mi?

Açıkcası 3 farklı bütün tp-link yada airteis modemde bu hatayı almanız normal değil.
  • İnternet Explorer dan 192.168.2.1 uyumluluk moduna ekleyip öyle girmeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

Windows 8.1 ve Windows 10 çok kullanılan işletim sistemleri. Firmalar arayüzlerini buna göre geliştirmiş olamlılar, en azından basit bir firmware güncellemesi ile çözmüşlerdir.

Modemlerdeki yazılım (firmware) güncel mi?

Açıkcası 3 farklı bütün tp-link yada airteis modemde bu hatayı almanız normal değil.

her üç modemde aynı hata alındı, ve her üç modem de en az 10 yıllık ( güncelleme destegi bile yok )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.