Bildirim
Airties modemi windows 7 tanımıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
airties rt-101 var bende usb naptıysam tanıtamadım ama ethernet ile bağlanınca çalışıyor.
Zaten Windows 7 Upgrade Advisor ile taratınca modemin driverını tanıyamayacağını gösteriyodu ben nette bu modem ile ilgili ne bir konu nede ilgili driver buldum Windows 7 nin Xp uyumluluk modu var onunlada deneyebilirsiniz ama bende işe yaramadı. -
Aynen bende de işe yaramadı sistem tanımıyor ben ethernetle bağlandım. Acaba bu soruna çözüm bulamayacagım gibi me gelıyor -
Arkadaşlar sorun ne olabilir sizce önerilerinizi bekliyorum. -
Ethernetle nasıl bağlanılıyor.Bende rt-204 var masaüstü bağlnmıyor kablosuz laptoptan bağlanabiliyorum. -
ethernet kartlarınızın güncel driverlarını kurun arkadaşlar ancak öyle sorun ortadan kalkar
win 7 bazen yapar böyle şeyler -
kardeşim aynı sorunu bnde yasadım ve lan dan bagladm cd sini takdım kurulum wardı yüklerken hata verdi kurulum dosyasını pc ye attım yükledi sonra win 7 ile uyumlu olmadıdıganı anladım kurulum dosyasını sag tıkladım özellikler>uyumluluk >windows xp service pack 3 yapdım oldu bukadar -
yukarda yazılan gibi yaptım gene olmuyor netcez:S -
tanımlanmayan ag hatasini win7 kaynaklı verebiliyor. Elle ip yazmadiginizdan emin olun pc yide modemide kapatip acin duzelir. bu sekilde cok karsilastik cihazlardan biri arizali olmadiginda bu yontemle duzeliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X