Şimdi Ara

AirTies modemle internet kesiliyorsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AirTies RT-211 modem ve hizmet programını iki yıldır kullanıyorum. Bu sürede hizmet programı sürekli "internete bağlandınız, internet kesildi" diye mesajlar veriyordu. Bu arada bilgisayar açılırkende sürekli ağırlaşmalar oluyordu. Tüm çabalarıma rağmen netice alamadım. Telekom hat tetkiki yaptı herşey yolunda dedi. AirTies a sordum, virüs programındandır dediler, virüs programını kaldırdım gene aynı. Sounuda, çareyi AirTies hizmet programını kaldırmada buldum. Bu programda "options" diye bir seçenek yok, açılışta otomatik yükleniyor ve startup programlarında yerini alıyor ancak düzgün çalışmıyor,modem değerlerini çoğu zaman okuyamıyor, internet var olduğu halde "kesik" mesajı veriyor. AirTise hizmet proramını kaldırdım, msconfig de başıboş gezen satırları kaldırdım, uygun bir registry cleaner ile registry deki airties isimlerini temizledim, bilgisayardaki hizmet programını ve muhtelif yerlerde gezinen ve registry kaydına giren airties dosyalarını sildim. Modeme girerken IE de 192.168.2.1 komutunu kullanıyorum. Herşey yoluna girdi modem düzgün çalışıyor, "internet gitti geldi kesik" ikazları artık yok. Bilgisayar açılışı hızlandı.
    İlgilenenlere duyurulur.
    Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.