Merhaba, Az önce yanlışlıkla modem ayarlarımı değiştirdim ve artık 192.168.2.1 e giremiyorum. İnternetimde gitti. Mac id filtreleme bölümüne telefonumun mac id sini yazdm, ayarları kaydet dedikten sonra bi daha modeme bağlanamadm. Modemin arkasındaki reset düğmesinede bastm ama değişen bişey olmadı. Şimdi 192.168.2.1 e bağlandığımda recovery tool diye bir bölüm çıkıyor. Firmware, boot vb. 4 tane seçenek var we browse bölümü war. Airties ın sitesinden firmware 0.45 versiyonunu indirdim. Bu bir zip dosyası, içindede soho.bin diye bi dosya war. Bu 2sinide denedm firmware i seçip ama unknown image diyor. Yardımcı olabilecek birileri war mı? Şimdiden teşekkürler.
Reboot bolumunden yeniden baslatmayi denedin mi? Belki duzelir.
@ccnablade
Teşekkürler yanıtın için. Epey zamandır evde internet yok, son çare AirTies'a gönderdim modemi ve onlarda tamir edemedi. 30TL'ye RT-104 geliyor bugün elime.
Başka çarem yoktu, en ucuz yollu çözüm bu oldu.
Fabrika ayarları işlemiyor mu
Modem'i neredeyse 10 senedir kullanıyorum zaten, reset düğmesi de çalışmıyor, fabrika ayarlarına da dönmüyor, firmware upgrade de yapılmıyor ki AirTies'a gönderdim tamir edilemiyor diye yanıt döndü. Şimdi RT-104 var, baya sevimli bi şeye benzio benm takozdan sora =) Bunu da kullanırım bi 10 sene. Ahahaha.