bir bucuk yıldır sorunsuz kullanıyorduk bu modemi son bir kaç haftadır arada bir bağlantı kopup sınırlı bağlantı diyordu modeme res atmadan bağlanmıyordu son günlerde artık 5dk da bir oluyor bu, kablosuz bağlanıyoruz an az 4 bilgisayar bağlanıyor, son firmwarei yükledim versiyon 2 modem, sadece adsl2+ ve bir tane daha şey vardı onları seçin dedi onuda yaptım düzelmedi, adsl müş. hizmetlerini aradım hattınızda sorun yok dedi, kafayı yiyecem her 5 dkda bir kopuyor, kopunca adsl internet lambalarında sorun yok hepsi yanıyor ama işte sınırlı bağlantı diyor, bunu nasıl düzeltebiliriz bi bilgisi olan varmı firewallu kapatsam olurmu? olmadı bu modem yerine önerebileceğiniz ucuz yollu 55-60 liraya bi modem tavsiyeniz varmı bundan daha adam olmaz gibi geliyor bunu yazarken bile 2 lec sınırlı bağlantı oldu
Çoklu bağlantı ve eş zamanlı yüklenme sırasında modem çöküyor.Çok fazla duyduğum ve karşılaştığım bir durum ve çözüm yok.Fazla yüklenmeyin.
yanıt için teşekkürler, kablosuz şifresi wpa2ydi wpa yaptım düzeldi gibi, zaten yapmadığım bi bu kalmıştı bayadır sorun vermiyor. bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: zorba87
yanıt için teşekkürler, kablosuz şifresi wpa2ydi wpa yaptım düzeldi gibi, zaten yapmadığım bi bu kalmıştı bayadır sorun vermiyor. bakalım