Şimdi Ara

airties RT-205

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    airties RT-205 kablosuz modem kullanıyorum.Evde ethernet ile bağlanabilmeme rağmen iphoneda wi-fi ile bağlanamıyorum.
    Modemi görüyor içine giriyor fakat internete izin vermiyor.
    Modem içerisindeki adsl bağlantısı kısmında kablosuz ağ : Etkin yazmasına rağmen :(((
    Nasıl bir ayar yapmam gerekiyor bu konuda yardım rica ediyorum siz değerli arkadaşlardan

• belki kablosuz ağ kısmından mac filtreleme yapılmış olabilir oraya bak. onun dışında en kesin yol modemi arkasındaki iğne kadar bir yer var oradan resetle yani fabrika ayarlarına çevir. daha sonra normal biçimde kullanıcı adı şifreni yaz daha kablosuz ağ şifreni oluştur. büyük olasılıkla sorunun bu şekilde çözülür.
  • mac filtreleme yok baktım oraya :(
    bide dediğin gibi yapayım bi
  • Modeme girdikten sonra; Kablosuz/Kablosuz ayarlarından kanal sayısını değiştirmeyi deneyin. 1-13 arasında bir sayı tercih edebilirsiniz. Ancak 1, 6 ve 11. kanalların kullanılması tavsiye ediliyor. Kanalı değiştirdikten sonra sağ altta kaydet deyip çıkın. Sağlıkla kalın
  • daha önce 11 di baktım o kanaldan olmuyor 6 yı denedim acaba daha farklı kanalları denesem bir çözüm alabilirmiyim :((
  • wpa şifreleme yerine web şifreleme kullanmayı denedin mi?
  • şifrelemeden interenete bağlanamazsınız gibi bir uyarı gelince şifreledim zaten ve şifreleme web şifre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties RT-206v2 ve 24Mbps hız
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i phonenun ile daha once baska bir ağda baglanti kurdunmu. Eger kurduysan, kablosuz ozelligi olan bir pc mada mac bulup ondan baglanti kurmayi dene, yine baglanamaz isen 444 0 239 u ara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.