Şimdi Ara

airties RT 205 ile ping sorunu CS 1.5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar, airties rt 205 modemi kullanıyorum, laptop da cs 1.5 oynamaya çalışıorum, yalnız ne zmana servera girsem, ilk başta ping 30 larda, fakat 20-25 sanie gecio ping aniden 500 lere cıkıyor.. ve o arada kopmalar oluyor.. sonra geri düzeliyor fakat 1 dakika icinde bu olay 3-4 kez tekrarlanıyor....

denemediğim yol kalmadı, kablo ile girince sorun yok.. sinyal mükemmel cekiyor(54 mbpsde)..

denediğim yollar.. (wep şifreleme, wpa şifreleme, şifresiz girme, mac filtreleme, kanal deiştirme (1 den 13 e kadar hepsi), qos desteği acık, kapalı, firewall acık, kapalı, tüm firmware ler denendi, yeni dns denedim.... hic bir etkisi olmadı...)

bu arada başka bi kablosuz modem denedim, hiç bir ping artışı yok, ping 30 larda.. modem kaynaklı bi sorun ama , çözümü bulmadım..

fikir veya çözüm üretebilecek arkadasları 4 gözle bekliyorum :).. airties a da sorunu yolladım, onlarda, wep şifreleme ve kanal değiştir yanıtını verdiler.. sonra bi çözüm yok tabi :(.

• Bende de aynı modem var, ve tabiki aynı sorunda var. Bu yüzden maçlara katılamıyorum. O ping artışı olduğu an direk oyun ile bağlantım gidiyor. Oyuncular yürüyebilirken ben oldum yerde takılı kalıp, vuruluyorum. modemi aldığımdan beri şikayetçiyim Firmware de değiştirilmiyor. Galiba modemi başkasıyla anlaşıp takas ediceğim.
  • Wireless ile oyun oynamak biraz problemlidir, bu yüzden her zaman kablolu bağlantıyı tavsiye ederim. Siz de kablolu olarak kullanmaya çalışın.
  • ya varya bazen mühendisler olayı abartıyor.. basit , daha az güvenlikli, daha sade modemlerle kablosuz takılmadan oynanabiliyor.. sanırım, bunlar güvenlik iyi olsun diye bazı şeyleri abartmıslar, modem paketleri, denetliyor sanırım belirli aralıklarla, oda kopma yapıyor malesef :(..

@remagx ; kardes, kablosuz kullanım icin , counter da ping yapmayacak bi modem varmı denediğin.. pikatel de biraz oynadım , fena değildi ama yinede daha iyisi vardır belki.
  • ayrıca dediğin gibi son cıkan telekomun firmware ni güncelleme yaptım, ama modem de hala 1.041 versiyon yazıyor.. güncelleme yapmıyor.. bu nasıl modem böyleyav :(.
  • belliki modemde bir sorun var. cs dışında aynı durumu yaşıyormusun internette gezerken falan_? bir download yapmaya çalış ve bir süre izle gene aynı sorun varsa modem değiştirmen şart
  • Aynı şekilde bende wireless kullanıyorum ve sıkıntı çekmiyor değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden sorun çıkarıyor la acaba ?
    Ben Teyzem'de kaldığım zaman açıyorum laptopu etrafta şifresiz wireless oluyor giriyorum.
    Hem de sinyal seviyesi düşük. Ping ming yok. Sadece saatte bir kopma oluyor. O da olsun canım.
  • diğer web uygulmalarında sorun yok.. gayet hızlı .. ama gel gör ki, cs de berbat.. belli aralarda ping ucuyor.. sadece bnm makinede değil, başka laptoplarla da denedim..
  • Airties kablosuz modemlerle intel wifi kartlar (bendeki notebook intel wifi 5100) sorun çıkarıyor.Bende çözümü arıyorum ama daha bulamadım:(
  • Konu hortlamışkan son durumu anlatayım, Kablosuz AIRTIES RT205 modemimi LAN bağlantısı ile kullanıyorum, ping sorunu yok.

Bir de bulunduğun yerde bir sürü Wireless Modem var, sinyal gürültüsü denen olaydan dolayı da bu tür ping gerçekleşiyor olabilir.

Ama LAN ping 20 nin altında Wireless ping 35 in altında ve stabil değil, her durumda Kablo kullanıp oynamak zorundayım.
  • Arkadaşlarda rt-204 vardı onlarda oynarken herkes wireless ile bağlanıyordu fakat ben ile arkadaşımdan başka kimsede sorun olmuyordu(ikimizin wifi kartlarıda intel 5100).Daha sonra pikatel modem bağladık ve bizde de sorun çözüldü,ayrıca ev arkadaşımda evden rt-205 getirdi ve onu kullanmakla beraber gene ani ping dalgalanması olmaya başladı.Sorun kanımca intel wifi kartlarla airties wireless modemlerin uyum sorunu.İntelden kaynaklanan birşey ama nedense sorunun çözümüne yönelik bir driver güncelleme yada başka birşey bulamadım...
  • benim de wireless kartım intel 5100 ve modemim airties rt 205, aynı şekilde ping problemi yaşıyorum.. 60 saniyede 1 pingim artıyor. çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim.
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum (AirTies RT-204). Yok mudur bu sorunun çözümü?
  • eyvah eyvah tahmin ettiğim gibi sorun modemde
    biri.nete geçtim kablosuz modem vercez dediler airties RT 204 verdiler
    masaüstü bilgisayarıma ethernet kablosu ile bağlı modem
    aynen sizin gibi 1 dakika içinde 2-3 kere ping artışı oluyor yurtiçi diyelim 30ken birden 200 215 sonra 5sn icinde 200 160 120 80 yine 30 oluyor kafayı yiyecem

konuya bayadır bir şey yazılmamış, çözüm bulan oldu mu ?

ben modeme ethernet kablosu ile bağlanıyorum niye bende sorun olur ki ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 8 Mayıs 2011; 2:26:35 >
  • rt 206 var bende de ping sorunu vardı 3-4 ay ttnet aradım nafile çözülmedi.DH'den ttnet sayfasına mesaj yazdım Ankara temsilcileri aradı şikayet ettim aynı şekilde 1 haftada çözdüler.
    pingi olanlar DH ttnet sayfasına mesaj bıraksınlar..
  • ben koç.netteyim ttnet sayfasına yazsam iplerler mi sence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.