Şimdi Ara

AIRTIES RT-205 MODEME R.A.P.İ.D.S.H.A.R.E İÇİN PORT AÇMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR ARKADAŞLAR.AIRTIES RT-205 KABLOSUZ MODEME DAHA HIZLI İNDİREBİLMESİ İÇİN SADECE R.A.P.İ.D.S.H.A.R.E İÇİN PORT AÇABİLMEK MÜMKÜN MÜ?TORRENTLER İÇİN AÇILABİLDİĞİNİ DUYMUŞTUM.ÖNCEDEN BİR TANIDIĞIMIN BİLGİSAYARI 200-220 k İLE İNDİRİYORDU.BAĞLANTISI 1024/256 kbs idi.BENİM MODEM R.A.P.İ.D.S.H.A.R.E PREMIUM ÜYELİK İLE MAX. 110 k İLE İNDİRİYOR.BAĞLANTI HIZIM 1024/256 kbs.İNTERNET BAĞLANTIMI SMİLE ADSL'DEN ALDIM.DÜN BAĞLADIM.AYRICA BU ŞEKİLDE PORT AÇMAK MÜMKÜN İSE NASIL YAPILIYOR VE EĞER AÇIK PORT VARSA BU PORTLARI NASIL KAPATACAĞIM?YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozdenak -- 18 Mart 2009; 10:06:45 >

• Valla port acabilirsin
    ama yanlis bilmiyorsam rapidshare kullandigin tarayicinin download u ile indiriyor o da zaten standartta acik portur
    ayriyetten 1mb baglanti ile 220 ile cekemezsin o 2mbit baglantidir
    senin 1024 le cektigin hiz normaldir
  • rapid için port açmana gerek yoktur.zaten port kapalı olsa internet sayfalarına bile giremezsin
    limewire, torrent vs. için port açman gerekir.
  • Daha once de dedigim gibi
    1mbit le zaten o hiz normal
    yani 110 olmasin 120 olsun normal hizi o
  • port yerine internet dowload manager programını kullan ben şahsen memnunum 110-120 seviyelerin ardarda indiriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.