Şimdi Ara

Airties rt-210 wifi sorunu(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.dün itibariyle pikatel 101 modemim bi anda tüm lambalarını söndürüp(power hariç) kendini kapattı.bildiğin bozuldu yani.Bende geçen sene çıldırmama neden olan evde boş boş yatan, kullanmadığım diğer modemim airties rt-210'u bağladım bugün.wifi kurulumu vs herşey tamam.Ancak çok garip bi problem var.Evde ps3-smart tv ve laptop olmak üzere wifiden internete girdiğim üç cihaz var.ps3'ü bağladım hiç bi sorun yok,smart tv'de tamam.ancak laptoptan kablosuz girişi yapamıyorum.bişey engelliyodur diyerek,önce ps3'ü sonra smarttv'yi iptal edip denedim sonuç aynı.laptop hiç bi zaman wifiden direk bağlanma sağlayamıyor."WİNDOWS BU BAĞLANTIYI YAPAMADI" hatası alıyorum.Geçen sene çok araştırmıştım çözmek için sonra baktım bi çıkar yolu yok pikateli takmıştım.şimdi pikatel'de bozuk yani buna mecburuz.garip sorunun daha da garipleşmesini sağlayan faktör ise;lan kablosunu laptop'a taktığım anda wifi bağlanabiliyor.yani benim şu an laptop'u her açışımda modemin yanına gidip lan kablosunu takıp sonra wifi'den bağlanı tıklamam gerekiyo.bi çözümü var mıdır bu saçma sapan durumun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joeblack3535 -- 16 Ağustos 2012; 21:03:38 >

• Modemin ara yüzünden fabrika ayarlarına döndürün,en son çıkan firmware yi yükleyin.Yine sorun devam ederse servisine yollayın.
  • yanlış hatırlamıyorsam vista ve win7 de wpa bağlanamama gibi bir sorun oluyordu, wep şifrelemeyi deneyin birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

yanlış hatırlamıyorsam vista ve win7 de wpa bağlanamama gibi bir sorun oluyordu, wep şifrelemeyi deneyin birde

hocam sana milyon kez teşşekkür ediyorum
    bugün senin cevabını okuduktan sonra şifrelemeyi değiştirdim,değiştirdikten sonra haliyle windowsun yapılandırdığı ağ wpa şifre olduğu için giremedim.sonra modeme reset attım bu kez de protokolü pppoa'dan pppoe'ye çeviremedim.ttneti aradım yardımcı olamadılar airtiesin numarasını verdiler,onlarda garantisi bitmiş ürüne destek sağlamıyoz dediler.ne saçma şey ürünü siz satmadınız mı siz yapmadınız mı arkadaşım dedim arkasında niye duramıyosunuz,ayrıca eve gelin yapın demiyorum ki size dedim,haklısınız ama sistem böyle vs vs.bi sonraki modem alışımda airties almamam icin iyi bi tavsiye oldu bu konuşma dedim kapattım.modem cd'si kayıptı 192.168.1.2 adresinden de bi türlü kurulumu tamamlayamadım.abartısız söylüyorum saat 1'den 5'e kadar uğraştım.sonra gardıoptaki kutularda kurulum cdsini buldum,o şekilde modemi kurdum,sonra dediğini yapmadan önce hiç şifre koymadan denedim sıkıntı yok,yalnız wep şifre yapamadım,4 tane şifre belirliyo ve rakamlar,harfleri kabul etmiyo,64 bit hcx gibi terimler var.çözemedim onu bende tüm cihazları ağa bağladım.mac adreslerini ekle dedim,mac filtresini de açtım şu an paşa paşa 3 cihaz da ağa bağlanıyor.hiç bi sorun yok.geçen sene karıştırmadığım forum,sormadığım pc'ci kalmamıştı.hatta biri format atmaya zorlamıştı beni düzelcek bak at diye.çok teşekkür ederim hocam

• Rica ederim sorun çözülmüş sevindim bende bu olaya.

wep şifrelemede en altda temizle ile tüm satırları sileceksin şifre 1 yazan kısma 10 karakterden oluşan ve 0-9 arasında rakam veya a,b,c,d,e,f karakterleri kullanabileceğin şifreni yazıp kaydedebilirsin. Aşağıdaki resimdeki gibi olsun üst bölüm ayrıca ayarları yaptığında cihaz kendini resetleyecektir aynı isimde tekrardan bağlanmak içinde ağ ve paylaşım merkezinden kablosuz ağları yönet kısmından modemin ismini kaldırıp bağlan dediğin zaman yeni bir ağa bağlanıyormuş gibi şifre isteyecektir.

http://www.usr.com/support/9111/9111-tu-ug/wireless-3_wep.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.