Şimdi Ara

airties RT211 + zynel WAP3205 repeater da aktarım hızı problemi acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. şu an 3 katlı bir evde oturuyorum. Airties rt211 modemim en alt katta. En üst kattan wireless hiçbirşekilde çekmiyordu bende gittim zynel in wap3205 modelini satıcının tavsiyesi üzerine aldım. Bütün ayarlamaları yaptım ve repeater olarak kurdum. Şu an ancak orta kata koyarak en üst kattan internete erişebiliyorum ama en alt katta download hızım 800kbps ise en üst katta 80kbps ye düşüyor. nette bu konuyla ilgili birşey bulamadım. Herkez wireless çekim alanını arttırma peşinde ben arttırdım ama internet hızım 10 da birine düştü. Yardımcı olursanız sevinirim.

• senın alttakı modem ıle en ust katta 800kb gıbı bır hız alman mümükün degıl..bazen ne kadar sınyal gucu yuksek gorunsede uzaklıktan dolayı duvarlardan dolayı hızını etkıleyeblıor..ben karsıdakı evden baglanıorum sınyal gücü mükemmel fakat 500 ıle dowload yaparken laptopu bıraz kalıdrınca hız 850-900 u e cıkıor..yanı modemle arnda engelle olcak bır cok etken var...bıraz yardımcı olmusumdur..umarım...
  • Repeater modunda kullandığın cihazın antenini değiştir. Hatta sadece modemin antenini 14dbi anten ile değiştirmen bile yeterli olabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.