Arkadaşlar bilgisayardaki logları tutan programlar var. msn'de ne yazmış. hangi programı çalıştırmış? falan filan . bu tarz programlar vardı google'da aradım ama bulamadım tavisye edebilecek varsa sevinirim.
sanırım aradığın program keylogger türü bişi. keylogger die aratırsan eğer google bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: SpeedstaR
sanırım aradığın program keylogger türü bişi. keylogger die aratırsan eğer google bulabilirsin.
kelogger yazdığın şifreleri tutar genellikle!ok? ne calıştırdı neye baktı onları logger yapamaz ama logger arıyor isen pm at
quote:
Orjinalden alıntı: Kelepce
quote:
kelogger yazdığın şifreleri tutar genellikle!ok? ne calıştırdı neye baktı onları logger yapamaz ama logger arıyor isen pm at
ben aramıyorum logger falan ama beni de bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. demekki aklımda yanlış kalmış.
quote:
quote:
quote:
ben aramıyorum logger falan ama beni de bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. demekki aklımda yanlış kalmış.
reja ederim ne demekde ben ama logger arıyorsan dio o arka söylemiştim alt satıra gecip ama yanlış anlaşıldı galiba sorun değil ok
hack sitelerinde vardır oralara bak bence
hack sitelerine gerek yok benim yaptığım siteye bak resimli anlattım
allaa allaaahh bende neden acılmıyor???? hiç birşey cıkmıyor mozilla firefox kullanıyorum! başlıksız dior sorun far sanırım sitede?yada firefox da dicem ama bence firefox da bi sorun yok
quote:
allaa allaaahh bende neden acılmıyor???? hiç birşey cıkmıyor mozilla firefox kullanıyorum! başlıksız dior sorun far sanırım sitede?yada firefox da dicem ama bence firefox da bi sorun yok
quote:
kelogger yazdığın şifreleri tutar genellikle!ok? ne calıştırdı neye baktı onları logger yapamaz
ah kelepçe milleti yanlıs yönlendirme keylogger lar o işi yapıo hangi sitelere girmiş,hangi programı calıstırmış,klavyede basılan her tusun log unu tutar
family keylogger indir yollim c...ini
quote:
Orjinalden alıntı: mcse2k3
quote:
quote:
kelogger yazdığın şifreleri tutar genellikle!ok? ne calıştırdı neye baktı onları logger yapamaz
ah kelepçe milleti yanlıs yönlendirme keylogger lar o işi yapıo hangi sitelere girmiş,hangi programı calıstırmış,klavyede basılan her tusun log unu tutar
logger la ne calıştırdı ve neye baktıysan onları tutuyor yani öylemi??yani ben şimdi belgelirim klasörüne baktım logger hemen onu tuttu bu kişi belgelerime bakmıştır şu saat de diyee wwaaaay be ben bunu bilmiodum demek logger yapıor böyle ben sadece klavye de yazılanları tutuyor die biliodum ama değişti logger ler galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme