Şimdi Ara

Ajansa kayıt olmak isteyenler!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adminler ve siz değerli dh sakinleri reklam yapma diye bir niyetim yok zaten bu ajans işini tutturmuş bana ihtiyaçları yok. Amacım Cast Ajanslarına kayıt olmak isteyen arkadaşlara yardım etmek.
    Neyse kısa keseyim;

Kim ki bu Cast Ajansım

2010 yılında büyük heyecan ve hevesle yola çıkan Oğuz Yılmaz ve Fırat Saygı sektör
    içerisindeki büyüklerini örnek alıp gün ve gün kendilerini geliştirerek kendi geleceğine ve
    kadrosunda bulunan oyuncu arkadaşlarına bir yol çizmiş, ekibini kurup büyük çabalarla bir çok güzel
    işe imzasını atmıştır. 2011 yılının sonlarına doğru Fırat Saygı nın da ajans bünyesine katılmasıyla
    belirlediği hedeflere daha hızlı ilerlemektedir.

Değişmeyen tek şey değişimdir mantığından asla uzaklaşmayan cast ajansım ekibi ilk günkü heyecanını da asla kaybetmemiştir. Amaçları Geniş cast kadroları ve yaratıcı ekipleri ile üyelerini yönlendirebilmek,
    istek ve ihtiyaçlarına gün ve saat farkı göstermeksizin cevap verebilmek ve sektörde kalıcı bir marka haline gelmektir.

Günümüzde sadece cast ajansı değil, her türlü organizasyon, tanıtım, modellik ve mankenlik gibi pek çok
    faaliyetleri gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir

Ajans dizi, sinema, reklam, klip, fuar organizasyonları ve prodüksiyon hizmetleri sağlamaktadır.
    sizinde bir şansınız vardır elbet. Şansını denemek isteyen arkadaşlarıma Link Burada
    Ana sayfa zaten kendini belli ediyor.

Not:// Reklam ve sahte bu site diyen arkadaşlar, Ben ne reklamcıyım nede yalancı ve sahtekar, Amacım ajansa kayıt olmak isteyen ama iyi bir ajans bulanmayan arkadaşlaradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim.birincier -- 16 Ağustos 2013; 19:09:29 >

• kıvırcık(bonus) saçın avantajı varsa hemen olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

kıvırcık(bonus) saçın avantajı varsa hemen olayım
    Anlamadığım nokta eğer sana ihtiyaçları yoksa neden reklamlarını yapıyorsun?
  • quote:

Fotoğraflarınızı web sitelerine ve bir kataloğa ekliyorlar yapımcılar ve yönetmenler (bu işlerle kim uğraşıyorsa) uygun olan kişileri seçiyorlar. Düz saç ,Bonus saç ihtiyaca göre. Fiziğin ve duruşun fazla iyi olmasına gerek yok fazla kötüde olmasın. kendine çeki düzen ver de yinede sen git bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim.birincier

quote:

Fotoğraflarınızı web sitelerine ve bir kataloğa ekliyorlar yapımcılar ve yönetmenler (bu işlerle kim uğraşıyorsa) uygun olan kişileri seçiyorlar. Düz saç ,Bonus saç ihtiyaca göre. Fiziğin ve duruşun fazla iyi olmasına gerek yok fazla kötüde olmasın. kendine çeki düzen ver de yinede sen git bence

Alıntıları Göster
    Facebook mu sandın burayı hey allam

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

İşte beklediğim iğne çok geçmeden geldi. Kafası karışın düzgün bir Ajans bulamayan arkadaşlara ufak yardım.

Ama sen istersen reklam de istersen başka bir şey

• quote:

quote:

İşte beklediğim iğne çok geçmeden geldi. Kafası karışın düzgün bir Ajans bulamayan arkadaşlara ufak yardım.

Alıntıları Göster
    bende ajansa kayıtlıyım benım yasımdakilere baktım 2-3 kişi tipli gerisi tipsiz başvurudan 3 gün sonra geri dönüş yapmıştılar :D

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şimdiden gösteriyorum bak:

Ajansa kayıt olmak isteyenler!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

Üzgünüm facebook hesabım yok twitter takılıyorum.

• Kayıt için 60 lira para alıyorlar kanmayın.
  • quote:

quote:

tamam ben sana sonra dönerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 16 Ağustos 2013; 2:55:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Kayıt için 60 lira para alıyorlar kanmayın.

Eee kanma manma yok yatırım yapıyorsun bir nevi öyle düşün istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim.birincier -- 16 Ağustos 2013; 2:58:19 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben de istiyorum ajansa kayıt olmayı ama internete resmim konulsun istemiyorum. (Tipsiz değilim, pimpirikliyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: CCnar

Ben de istiyorum ajansa kayıt olmayı ama internete resmim konulsun istemiyorum. (Tipsiz değilim, pimpirikliyim)

O nu yetkili bir kişi ile çöz ben ne yapabilirim Hackleyim siteyi istersen
  • quote:

quote:

Bir şey yap diye demiyorum zaten

Peki yönetmenlerin vs. en çok tercih ettiği cast ajansları hangileri bilginiz var mı?

• quote:

quote:

quote:

tamam ben sana sonra dönerim

ilerden sağa (kötü bür espri biliyorum)

• quote:

quote:

quote:

Peki yönetmenlerin vs. en çok tercih ettiği cast ajansları hangileri bilginiz var mı?

Müdür ben ana sayfada gör düğümü yazayım buraya: Avea reklam yüzü Turkcell den selocan TRT den Avrupa Avrupa Leyla ile Mecnun, (Hangi kanalda bilmiyorum) kurtlar vadisi ,Yine TRT den 6 mantı ve daha kimler var kimler elbet sizde ekmek yersiniz buradan... inanmayan baksın yukarıda var linnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim.birincier -- 16 Ağustos 2013; 3:18:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Müdür ben ana sayfada gör düğümü yazayım buraya: Avea reklam yüzü Turkcell den selocan TRT den Avrupa Avrupa Leyla ile Mecnun, (Hangi kanalda bilmiyorum) kurtlar vadisi ,Yine TRT den 6 mantı ve daha kimler var kimler elbet sizde ekmek yersiniz buradan... inanmayan baksın yukarıda var linnk

Alıntıları Göster
    1.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi Bitti ve halâ oyuncu arıyorlar yani site sahte.
    2.Kurtlar Vadisi oyuncularını Pana akademiye kayıtlılardan seçer.
    3.Ana sayfadaki dizi ve program seçimleri tamemen dikkat çekmek için seçilmiş.Zaten başvur diyince hepsinin linki ortak amaç siteye üye çekmek.
    4.Sende sitenin reklamını yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

1.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi Bitti ve halâ oyuncu arıyorlar yani site sahte.
    3.Ana sayfadaki dizi ve program seçimleri tamemen dikkat çekmek için seçilmiş.Zaten başvur diyince hepsinin linki ortak amaç siteye üye çekmek.

Kingo Disko sende bir programın reklamı yapıyorsun. her neyse biz konumuza dönerim.

sana maddeler halinde cevap vereyim

1. İlk sezonda çalıştılar. referanslarında duruyor.

2. Sen galiba baya dizide çalıştın ve reklam yaptın eline sağlık.

3. Referans dikkat çekmek ve teminat vermek içindir. Ve dizi reklam kanal 'ın haberi olmadan koyupta refarens gösteremez suçtur bu zaten. üye çekse ne çekmese ne reklam yok bir şey yok sitede facebook sayfası ile karıştırdın sen galiba.

4. Sende Kingo Diskonun reklamını yaptın

şimdi usulca git hadi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Kingo Disko sende bir programın reklamı yapıyorsun. her neyse biz konumuza dönerim.

sana maddeler halinde cevap vereyim

1. İlk sezonda çalıştılar. referanslarında duruyor.

2. Sen galiba baya dizide çalıştın ve reklam yaptın eline sağlık.

3. Referans dikkat çekmek ve teminat vermek içindir. Ve dizi reklam kanal 'ın haberi olmadan koyupta refarens gösteremez suçtur bu zaten. üye çekse ne çekmese ne reklam yok bir şey yok sitede facebook sayfası ile karıştırdın sen galiba.

4. Sende Kingo Diskonun reklamını yaptın

şimdi usulca git hadi

Sana öyle bi cevaplar verecem ki feleğin şaşacak.

1.Madem çalıştılar diziyi sitedeki göstermelik olan çalışmayan"Referanslarımız" bölümüne eklesinlerde milleti kandırmasınlar.(ki zaten öyle bişey yok) Dizi bitmiş hala Hemen Başvur olarak koymuşlar ana sayfaya.

2.Dizide çalışmadım ama bu işlerden anlarım.Kimsenin reklamını yapmıyorum gerçekleri söylüyorum. Kurtlar Vadisi Pusunun yapım şirketi Pana Film'dir ve ve aynı şirkete bağlı resmi şirketleri olan Pana Akademiden oyuncu seçerler.Örnek: dizideki pusat ve selvi pana akedemiden.Başka ajanslarla çalışmaz kurtlar vadisi pusu.

3.Sitede daha referans yokki neyin teminatını verecekler.Üye çekme anlamıda şöyle: hepsinin linki ortak,hemen başvur ayağına ajans oyuncularını toplamak ve reklamlarını yapmak allah bilir sonradan başvuranları çağırıp fotoraf çekme ayağına normal olarak ajansa bağlı olduğuna dair sözleşme imzalatırsınız.İmzadan sonra fotoraf parası ve büyük meblalar şeklinde para istersiniz.Kişiler itiraz edincede sitenizdeki Tüm Hakları Saklıdır.. maddesi altında böyle bişeyin mümkün olmadığını yoksa icra yada mahkemeye vereceğinizi söylersiniz.

4.Ben kingo disconun reklamını yapmadım. zamanında çok sevdiğim bir talk show du o yüzden nickime yazdım. Şu an yayında bile değil 2012 de biten programın nasıl reklamını yapıyım ayrıca biten programın reklamını yaparak ne amaca ulaşabilirim ki?

Hadi bundan sonra daha profesyonel olmaya çalış,reklam yapma. Sert kayaya çarptın malesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.