Ben seviyorum. Artiz tam.. O bir hiperstar.. Pardon topstar
ben kesinlikle sevmiyorum. aptal taklidi yaparak prim yaptı.daha doğrusu prim yaptırdık. bu aptallığı ile bize sempatik göründü belki. ama yaptığı şeyler prestij sarsıcı.ben klibi izlerken onun adına utanıyorum ya.kendini bu kadar mı aşağılar bi insan.ayrıca üniversite mezunu bir insan. ona sponsor olan albüm şirketine de selamlar olsun
ben bayılıyorum ama onun böyle hareketlerine gafur bile yanında 0 kalıo
quote:
Orjinalden alıntı: pooca
ben kesinlikle sevmiyorum. aptal taklidi yaparak prim yaptı.daha doğrusu prim yaptırdık. bu aptallığı ile bize sempatik göründü belki. ama yaptığı şeyler prestij sarsıcı.ben klibi izlerken onun adına utanıyorum ya.kendini bu kadar mı aşağılar bi insan.ayrıca üniversite mezunu bir insan. ona sponsor olan albüm şirketine de selamlar olsun
Ne aptal taklidi yapması ya adam safkan aptal.Ajdar için herşeyi söyleyebilirsiniz ama yalancı asla!!! Yalanlar dolanlar günahlar akıllılar içindir.O kadar safki o böyle şeyler geçmez aklından.Daha doğrusu geçemez Bu dünyaya ne geliyosa akıllıların elinden geliyo ne istiyosunuz adamdan? Adam kendini sanatçı zannediyo bizde gülüyoruz işte.Ondan kimseye zarar gelmez.Asıl akıllılardan gelir bize zarar.Aptal taklidi yapanlarda Hülya Avşar falan gibi "AKILLI" lardır asıl bnlardan korkmak lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: albert einstein
evet cevaplayalım.
bence başlığı ajdarı seven varmı die sorman lazımdı
Ajdar'ı sevmeyen ölsün...
quote:
Orjinalden alıntı: collossus
seven de...
kimsinnn sen çık dışarııı feykk
quote:
Orjinalden alıntı: Arda Türkmen
quote:
seven de...
Dünya Ajdaramı kalsın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Arda Türkmen
quote:
seven de...
Dünya Ajdaramı kalsın
Dünya kimseye kalmaz merak etme..
Yüzyılın yeteneği
ya salak adam makine mühendisliğini nasıl bitirsin.bence o hepimizden zeki vede bizle makara yapio.
ama inş. yanılıyorumdur.allahın topstarıda bizle dalga geçmesişn dimi??
En büyük Ajdar.. Bizim de bitane var Fizikçi kendisi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme