AJet’le yeni rotalar, yeni hikayeler... Sevdiklerinizle yurt dışı uçuşlarında geçerli 9 EUR/USD + vergilerden başlayan yeni rotalara kanat açın! Yurt dışı uçuşlarında 9 EUR/USD + Vergilerden başlayan avantajlı fiyatlarıyla AJet’ten biletinizi hemen alın. Avrupa’nın dört bir yanında güzel anılar biriktirmek için unutulmaz bir seyahate hazırlanın. Biletleme Tarihleri: 25 Temmuz 00.00 (Dahil) – 26 Temmuz 23.59 (Dahil) Uçuş Tarihleri: 16 Eylül 2024 00.00 (Dahil) – 27 Mart 2025 23.59 (Dahil) Kural & Koşullar:
Çıkış Ülkesi Varış Ülkesi Tek Yön Gidiş Dönüş Almanya Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Avusturya Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Belçika Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Bosna Hersek Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Danimarka Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Fransa Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Hollanda Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler İngiltere Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler İsviçre Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler İtalya Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Kosova Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Makedonya Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Sırbistan Türkiye 9 EUR + vergiler 18 EUR + vergiler Çıkış Ülkesi Varış Ülkesi Tek Yön Gidiş Dönüş Türkiye Almanya 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Avusturya 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Belçika 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Bosna Hersek 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Danimarka 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Fransa 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Hollanda 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye İngiltere 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye İsviçre 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye İtalya 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Kosova 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Macaristan 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Kuzey Makedonya 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler Türkiye Sırbistan 9 USD + vergiler 18 USD + vergiler |
Ajet Yurtdışı Bilet Kampanyası ~ Biletler 9 Euro + Vergiler (27 Euro-950 TL Civarı)
-
-
Bu kez fiyatlar iyi gibi rastgele tarih dalaman-roma baktım 2200 dü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
27-28 eylül ankara-amsterdam 2 kişi 7.500₺
5-8 ekim ankara-paris 2 kişi 6.800₺
13-16 mart ankara-belgrad 2 kişi 4.300₺
Alındı!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba 1 kişi için oluyor ama 3 kişi için nasil yapmak lazım tek tek mi almak gerekiyor, birini alsam aynı uçuşa tekrar uygun verir mi ki ?
İki kişi yapınca fiyat normal fiyata çıkıyor nasıl yaptınız acaba tek tek mi aldınız ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 kişi Milano İstanbul mart ayi için gidiş dönüş 5900 den alındı
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, çok uygun fiyata ben de iki yere bilet aldım.
-
Gece gece güzel bir fırsat oldu. 3 farklı lokasyona aldım ben de. Vizelerde sorun çıkmazsa tadından yenmez bu fiyata
00:00-01:00 arasında aldım hepsini, dolmuş olabilir.
Gidiş var da dönüş yok 941₺ye
var hocam tarihe göre listeleyin çıkıyor, istediğiniz güne olmasa bile önünde veya arkasında mevcuttur.
konu için rica ederim, umarım rötar falan yapmaz da bana sövmezsiniz :D
-
Bu arada vize ücretlerine de bakın, 2 kişi vize ücreti 10 bin tl yi geçiyor
A jet mi ?????
-
Almak icin acele etmeseydiniz iyiydi.
Bunu duyan pegasus rahat durur mu 😀
THY haricinde Atlantik ötesi uçan yerli firma olmaması üzücü...
-
Bitti mi ya anlamadım. İstanbul Amsterdam seçiyorum 4-5 k yazioyr.
bitmedide her uçuşa birer bilet promosyon yapmışlar çokta rrenkli bir kampanya değil yinede hızlı olan aldı
-
eylül sonu KOPENHAG 2 kişi 4600 TL alındı.
-
Fiyatlar sürekli değişiyor,bir türlü alamıyorum,sorunu yaşayan var mı?
öncelikle tarih yazdığınız için çok teşekkür ederim
ben nerden nasıl arayacağımı bilmedeim valla
arkadaşın aldığı tarihler bitmiş bir baktım 3k 4k fiyatlar
Benzer içerikler
- pegasus doğum günü indirimi
- çaykur çaycı kaliteli mı
- 5 kg şeker - a101
- dalan 4"lü sabun a101
- vodafone premium nedir
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X