Şimdi Ara

Ajet Yurtiçi Uçuşlar 590₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Seyahat Tarihi: 16 Eylül 2024 - 27 Mart 2025

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Daha dün gezi planı yapmıştım uçak bileti kampanyası gelirse planlama yapiyim diye. İhtiyacı olan bu şekilde planlayabilir. Şehir geçişleri akşam oluyor, sabah geziye çıkılıyor.

1. gün antep merkez gezisi, (1 gece antepte konaklama)

2. gün antep merkez + belki yesemek açık hava müzesi veya zeugma anti kenti akşamında otobüsle kilise geçiş (1 gece kiliste konaklama)

3. gün kilis merkez gezisi, akşamında otobüsle urfaya geçiş (1 gece urfada konaklama)

4. gün urfa merkez gezisi + halfeti (1 gece urfada konaklama)

5. gün urfa merkez gezisi + harran

Ekstra olarak inişi hafta sonu yaparsanız Urfa kalkışlı günü birlik Adıyaman turu var, ilk inişi oraya yapıp dönüşü Antep'ten de yapabilirsiniz.

Ben 700 TL'ye buluyorum biletleri, 590'lık göremedim. Buralara Kasım'dan önce ve Nisan'dan sonra gitmek lazım. Mart'ta yağmura yakalandım geçen sene Diyarbakır ve Mardin'de

Bunların rötarı meşhur, dönüş önemli değil de gidişte rötar olursa tüm günü patlatabilirler. Ben pas geçiyorun, THY de yakında 700-800'e kampanya yapar onunla giderim. Bir de Nisan'a gelirse süper olur

Ramazan ayı 1 Mart 2025 Cumartesi – 29 Mart 2025 Cumartesi arasına denk geliyor dikkat edin buna da

antep gezisi yapan arkadaşlar kafayı mı yediniz haayvan gibi fiyatlar standart herşehirde olan lezzetler için gelip şurayı gezmeyin. başka şehirde yediklerimden hiçbir farkı boşuna gelip bu kalabalık rezilliği çekeceksiniz. aynı yunanbodrum olayı gibi bu da kendi çevre şehirlerde keyfinize baksanız çok çok daha iyi

• ileride yapacaklar icin güzel fırsat

sabah 3300 bileti 4k yaptı ajet diyecek biseyim yok ...

• Daha dün gezi planı yapmıştım uçak bileti kampanyası gelirse planlama yapiyim diye. İhtiyacı olan bu şekilde planlayabilir. Şehir geçişleri akşam oluyor, sabah geziye çıkılıyor.

2. gün antep merkez + belki yesemek açık hava müzesi veya zeugma anti kenti akşamında otobüsle kilise geçiş (1 gece kiliste konaklama)

3. gün kilis merkez gezisi, akşamında otobüsle urfaya geçiş (1 gece urfada konaklama)

Ekstra olarak inişi hafta sonu yaparsanız Urfa kalkışlı günü birlik Adıyaman turu var, ilk inişi oraya yapıp dönüşü Antep'ten de yapabilirsiniz.

Ben 700 TL'ye buluyorum biletleri, 590'lık göremedim. Buralara Kasım'dan önce ve Nisan'dan sonra gitmek lazım. Mart'ta yağmura yakalandım geçen sene Diyarbakır ve Mardin'de

Bunların rötarı meşhur, dönüş önemli değil de gidişte rötar olursa tüm günü patlatabilirler. Ben pas geçiyorun, THY de yakında 700-800'e kampanya yapar onunla giderim. Bir de Nisan'a gelirse süper olur

Ramazan ayı 1 Mart 2025 Cumartesi – 29 Mart 2025 Cumartesi arasına denk geliyor dikkat edin buna da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 27 Ağustos 2024; 0:25:21 >

• Ajet pişmanlıktır.Alırsınız bileti 2 gün kala uçuşu iptal eder.

• hicbir seyi begenmemek genelde oxymoron kategorisine girer cunku kisi kendini begenmis biridir muhtemelen.
    eger kisi kendinide begenmiyosa,kendisi haricinde begenmedigi seyleri begenmeme nedeni kendini begenmemesiyle alakalidir ama bu begenmedigi seylerin begenilmeyecek seyler oldugu anlamina gelemz,hatta o kiside bunu farkindadir ama bi onemi yoktur onun icin.hicbirseyi begenmeme,baskalarinin begendigi seylere karisilmadigi surece umursanmamasi gereken bi olaydir zati.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya ne saçma bir firma 1 kisi secince 590 2 kisi secince 2500 yapiyor tek kisilik bileti anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spdial S kullanıcısına yanıt

ne diyon be sen?

daha geçen gün 600tl ye 4 ay önce aldığım uçuşu iptal etti.

kavga gürültü iade alabildik.

aç şikayetvarı oku adamı toksimoron etme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pegasus Yurtiçi Bilet Kodu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kampanya nerede ? Benim baktigim sabiha cikisli ucuslarda yok

Ekleme: ajet harbiden de pismanliktir. Pegasustan daha kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 27 Ağustos 2024; 7:44:37 >
  • spdial S kullanıcısına yanıt

Beğenme, öznel durumlar içindir, ölçülebilir durumların beğenilip beğenilmemesi diye bir şey yok. Ajet'in hizmet kalitesinin kötü olduğu artık herkesçe kabul edilen ve üzerinde konuşulamayacak kadar aşikarken beğenen kişi ya akılsız, ya da ahlaksızdır, başka bir ihtimal yoktur.

Oksimoron, zannettiğin anlama gelmiyor, çelişkili ifade anlamına geliyor. Bir durum hakkında "umursanmaması gereken" diye bir şey yazarak umursadığını göstermen, oksimoron örneği.

• şikayetvar da sadece bugün 8 şikayet girilmiş. ilk kez görüyorum böyle bir şey.

Ajet Yurtiçi Uçuşlar 590₺www.sikayetvar.com
    AJet - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/ajet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkee -- 27 Ağustos 2024; 14:42:23 >
  • Riski göze alamazdım ama yine de baktım. Kasım'daki bir yurtdışı uçuşum için bağlantı baktım ama 1650 diyor tek yön. 590 denk gelmedi bana uygun tarihlerde

• Sinir stres sahibi olmak için birebir...Üstelik de para vererek...Ajet Yurtiçi Uçuşlar 590₺ 

• ilerde biletlerin akıbeti ne olur bilmem ama konuyu açan arkadaş sayesinde hatrı sayılır bi bilet aldım. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim

• Ben de 2 hafta önce kampanya yokken Bodrum'a 775₺ tek yön bilet almıştım Turna puanı ile inşallah iptal ederler de açık bilet verirler

• antep gezisi yapan arkadaşlar kafayı mı yediniz haayvan gibi fiyatlar standart herşehirde olan lezzetler için gelip şurayı gezmeyin. başka şehirde yediklerimden hiçbir farkı boşuna gelip bu kalabalık rezilliği çekeceksiniz. aynı yunanbodrum olayı gibi bu da kendi çevre şehirlerde keyfinize baksanız çok çok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: victoribarbo

Daha dün gezi planı yapmıştım uçak bileti kampanyası gelirse planlama yapiyim diye. İhtiyacı olan bu şekilde planlayabilir. Şehir geçişleri akşam oluyor, sabah geziye çıkılıyor.

pm'den @vipemre sağolsun bilgi verdi, ben de açıktan tavsiyelerini yazayım

"Merhabalar Hocam, gezinizle ilgili birkaç tavsiye vermek istiyorum.

Kilis:

- Kilis'te Tavacı İzzet Usta'da Kilis tava yemenizi öneririm. Gitmeden yarım saat önce ararsanız, çok fazla beklemeden yemeğinizi hazır ederler. Pazar günleri kapalı oluyor bilginize.

- Kilis çarşı merkezindeki pasajları gezmenizi tavsiye ederim.

Gaziantep:

- Zeugma Mozaik müzesi ve bakırcılar çarşısını (Bitişiğindeki Almacılar pazarı da dahil) kesinlikle tavsiye ediyorum.

- Panorama müzesi gidilebilir. Bakırcılar çarşısına yakın.

- Bakırcılar çarşısı yakınlarında hanlar var, vaktiniz olursa gidebilirsiniz.

- Yesemek yerine Zeugma antik kentini tercih edebilirsiniz. Yesemek batıda, Zeugma antik kenti doğuda kalıyor. Şanlıurfa'ya giderken Zeugma antik kentini gezebilirsiniz.

- Yemek için ise çok yer ver zaten. Baklava için Koçak, İmam Çağdaş ve Çelebioğulları tercih edebilirsiniz. Kale civarında Ciğerci Mustafa var, güzeldir. Recep Usta'da nohut dürüm yiyebilirsiniz. Bir diğer tatlı olarak katmeri Katmerci Zekeriyya Usta'dan yiyebilirsiniz. Beyran çorbasını içmeyi ihmal etmeyin. Kelebek restoranda beyranı tatabilirsiniz. Antep lahmacunu da önemlidir. Onu da İmam Çağdaş, Çulcuoğlu Lokantası (Şirehanı civarındaki) veya Üçler'de yiyebilirsiniz. Son olarak da ciğer kavurma öneririm. Ayrıca, Antep muskası, fıstık ezmesi gibi şeylerin tadına 1er tane alarak bakabilirsiniz. Bunları da Almacılar pazarında bulabilirsiniz.

-Mutfak Alışverişi: Almacılar pazarından bir çok ürünü bulabilirsiniz. Dolmalık kuru patlıcan, biber, biber salçası, islahiye biberi (toz, pul), kekik, sumak, pekmez, bulgur, kuru üzüm, zahter çayı. Bunlar yörenin özel ürünleridir.

Şanlıurfa:

- Sevgi Ciğer'de Urfa ciğeri yemenizi kesinlikle öneririm.

- Göbeklitepe'yi kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Son olarak şunu söyleyeyim, fiyat olarak Kilis < Şanlıurfa < Gaziantep. Gaziantep pahalıdır biraz ama geldiğiniz yere göre değişir. Örneğin Ankara, İstanbul gibi bir yerden geliyorsanız, bu 3 şehir de size ucuz gelecektir."

ben henüz ince detay gezi planı yapmadım, süre hesaplamalarını bu sitelerden ve haritalardan yaptım

https://www.bizevdeyokuz.com/gaziantep-gezilecek-yerler/

https://bujuyollarda.com/gaziantep-gezi-rehberi/ (bu sitede şehir merkezi ve dışı olarak ayrılmış liste)

aynı listeler bu sitelerde urfa için de var, kilise farklı yerden veya youtubedan bakarsınız

• Size şunu söyleyeyim. Ben Ankara İstanbul arası uçuş için bilet almıştım. Bir zamanlar 299 lira miydi neydi hatırlarsınız. İstanbula aileyi ziyarete gidecektik. Dedik araba dursun uçakla hızlı gideriz hem. Daha sonra milletin ağlamalarını duyunca ve Ajet de günaşırı uçuş saatini değiştirince yeter be diyip iptal ettim iade aldım. Daha sonra belirlediğim gün arabayla gittim İstanbula. Uçuş 11deydi ben 9da çıktım arabayla. Aynı uçakta başka bir arkadaşım da bilet almıştı o iptal etmedi. Ben İstanbul'a vardığımda arkadaşım daha uçağa binmemisti. Saat yaklaşık 2. Söyleyeceklerim bu kadar. Dert sahibi olmak isterseniz Ajeti tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 29 Ağustos 2024; 10:44:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.