Şimdi Ara

AK Parti'ye oy verenler Hollanda'yı terk etsin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Masa başı rahat iş arayan tipler hollandanın sıkı iş disipliniyle işçi olucak he he 4 ayda geri dönen bildiğim biri var imanım gevrildi diye.

Ülkeden kaçmış iş gücü olarak sizi orada pamuklara sarıp oturduğunuz yerden para kazancaksınız sanıyorsunuz herhalde he he aynen oyle cennet cennet bir an once gidin gidenlerden görüyom cenneti damat 100 kiloluk araba parçaları kaldırıyor teksas cehennem sıcağında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mayıs 2023; 17:55:26 >
  • Eğer hollanda.fransa gibi çarpık ülkeler böyle birşeyi gerçekten söylemişse ozaman ölümüne Recep Tayyip Erdoğan. I destekleyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algı yapanların ağızlarının paylarını vermeyi çok severim  

• Çifte vatadanşlık saçmalığı kaldırılmalı zaten. Herkes yaşadığı coğrafyanın kaderini belirlemeli, başkasınınkini değil. Zaten çok mantıksız değil mi? Yaşamadığın bir ülkenin kaderini belirliyorsun, inanılmaz saçma bir şey. O ülkenin çektiği zorlukları, dertleri yine o ülkenin insanı bilebilir; sen değil.

• adamı bir açıdan haklı buluyorum

madem Türkiye şartları ve kanunları daha iyi. ve siz yaşamadığınız bir ülkede söz sahibisiniz..

neden daha iyi şartlar da yaşamak için ülkenize dönmüyorsunuz ?????

diye anladım ben o sözleri

• Musluman bir insanin, Hollanda gibi erkek erkege evlenilen, yasal sekilde uyusturucu satilan sapkin bir ulkede ne isi olabilir?

• Aslında yandaşlarıyla çok iyi anlaşırdın, devreleri yakmışken bir şansını dene derim.

• Ahaha bu ne güzel tespit 

• Bana bir mesajda mahalle ağzıyla konuştuğumu söyleyene bak hele, maşallah çok elitmişsin, aslında redlight mahallesine göre elit sayılabilirisn. Mahalle ağzıyla konuşan kişiye bir cevabıma salça olup engellemişsin. Ama sonunda kendi varoşluğunu açıkça belli ettiğin için tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumartesi70 -- 25 Ocak 2024; 22:43:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.