|
AK Parti'ye oy verenler Hollanda'yı terk etsin...
-
-
Padişahlar demokratik seçimlerle mi belirleniyordu? İlginç
Ama asıl ilginç olan ise Hollanda'nın gerçekten bir padişaha (kral) sahip olması
-
bence güzel bir hamle olur. onları bu çok sevdikleri iktidarlarına göndersinler onlardan boşalan yerlere bizleri alsınlar.
-
Hollanda vatandaşı olup çifte vatandaşlık alıp bu adama oy vermek istiyorum. Sonra hep beraber bizi Türkiye'ye gönderebilir mutlu olurum
-
GEERT WILDERS diye yazılır, ADAM diye okunur.
ismail Nuryoutubereis, sedat peker, ismaiil türüt http://www.ismailturut.com.tr/ Rize'den el imalatı ''kuzine soba'' satın almak isteyenler https://www.kuzinesoba.net/ kuzine satış sitesi üzerinden özel Trabzon tipi ve özel Rize tipi kuzineler sipariş verebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=Op89TW6i9vU -
demokratik seçim
evet
demokratik
-
Zaten bir akpli hollandada gibi dusman ve sapkin gordugu bir yerde yasamamali azicik gururu olsa.
-
Macron bütün hayatında ilk kez doğru birşey demiş olabilir.
Ayrıca hollanda lgbt'nin başkenti sanmıyorum hükümet seçmeni Hollanda'da yaşamaz.
Hollanda ne zaman helak olacak -
@Space-Dye Vest hocam senin yakından tanıdığın bir üye var forumda (Hollanda'dan atıp tutan), hatta bugün de atıştığın birisi seçim başlığında. Kendisine ithafen açılmış bir başlık adeta değil mi? -
Herkes gidip oyunu özgürce kullanmadı mı?
Veya oy verirken hayır ona vermeyeceksin buna vereceksin mi dedi?
Veya siz bilmezsizin diktatörlükle yönetilen ülkelerdeki gibi, diktatörün karşısına yalandan bir aday çıkartılıp seçim sonucunu %90 ve üzeri olarak kazanan bir aday mı oldu?
Evet biraz ağır sorarım 😎
-
ONLAR MUHTEMELEN ERKEK ERKEĞE EVLİLİK VAR DİYE GİTMİŞLERDİR ORAYA.
-
Demokratik seçim ne demek önce bunu öğren sonra soru sor
Hahah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 29 Mayıs 2023; 20:11:55 > -
umut solcuların ekmeği. kovacak olsalar çoktan kovarlardı.
ayrıca batı demokrat vs tamamı ile yalan. ukri yazdığım için 2. günde uyarı veren twtter, itirazımı 7 gün oldu hala inceleyemedi.
işte sizin özgür batınız bu kadar :)
-
Benden öğrenmene sevindim
-
Böyle ufak şeylerle sevinecek kadar narin misin çen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E8CE804DFBöyle ufak şeylerle sevinecek kadar narin misin çen
Israrla öğrenmek istemeyenlerin, itiraflarını severim
-
Başka neler seversin
-
Sagcilik gurur onur seref namus ????
ONLAR MUHTEMELEN ERKEK ERKEĞE EVLİLİK VAR DİYE GİTMİŞLERDİR ORAYA. |
Demokratik seçim ne demek önce bunu öğren sonra soru sor Hahah |
adamı bir açıdan haklı buluyorum madem Türkiye şartları ve kanunları daha iyi. ve siz yaşamadığınız bir ülkede söz sahibisiniz.. neden daha iyi şartlar da yaşamak için ülkenize dönmüyorsunuz ????? diye anladım ben o sözleri |
bence güzel bir hamle olur. onları bu çok sevdikleri iktidarlarına göndersinler onlardan boşalan yerlere bizleri alsınlar. |
Benzer içerikler
- en milliyetçi şehirler
- izol aşireti tehlikeli mi
- alper yeğin tunceli
- iran"da araba fiyatları 2024
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- noter araç tescil işlemleri
- adresten fay hattı sorgulama
- davud"un sapanı
- almanya 16 pro max fiyat
- telsiz kullanım ücreti 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X