Şimdi Ara

RTE: Gazze Gazzeli kardeşlerimizindir. [ Peki ya Türkiye kimlerin ? ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• x (formerly twitter)
    𝖬𝗂𝗅𝗂𝗍𝖾𝗋 𝖣𝗈𝗄𝗍𝗋𝗂𝗇 (@militerdoktrin1) on X
    https://x.com/militerdoktrin1/status/1890016931102802188

Gazze Gazzeli kardeşlerimizindir.

— Cumhurbaşkanı Erdoğan

adam ne güzel söylemiş. bu mesajı destekleyen kitlesi de aynı düşüncededir (ben yahudi vs sami ırkına ait herhangi bir ilgim yoktur). İşte bu çevresi dinci çevredir ki hani "ne mutlu Türküm diyene" lafına "müslümanız gardhaşım, gafir olmayhın" diyen kitle. peki gazze gazzelilerin oluyor Türkiye kimin oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda konu açmadan önce bir dört işlem flan mı sorulsa acaba ?

Gazze Gazzeli kardeşlerimizindir söyleminden nerelere geliyon :)

Gazze bir bölgeyi temsil ediyor bir ŞEHİR ORASI BİLMEM FARKINDAMISINIZ ? Bir Din dil ırk meshep millet değil Gazze şehri Gazzelerindir den nerelere geliyonuz nasıl bir mantık bu böyle :) ( Bak Filistinlilerin bile dememiş Gazzelilerin demiş. Çünkü Trump Oradaki bütün Gazzelilerin boşaltıp orayı yeniden yapıcaz flan tarzı laflar ediyor.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ozkan keşke ülkede son dönemde gerçekleşen seri tutuklama , soruşturma, RTÜK başkanının olumsuz haberlere izin vermeyeceğiz söylemi, Chpyi yargı yoluyla çökertme ve siyasi rakipleri ortadan kaldirma çabaları , elestiriye tahammulsuzluk konularında da görebilsek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özkan , kafanın içinde patenaj çekip durma , insanı çıldırtma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RTE:  Gazze Gazzeli kardeşlerimizindir. [ Peki ya Türkiye kimlerin ? ]

Yolunuz düşerse dilli bebeye uğrayın.RTE:  Gazze Gazzeli kardeşlerimizindir. [ Peki ya Türkiye kimlerin ? ] 

• Akp ye hayatım boyunca 1 kere bile oy vermedim.

Kafam o kadar rahat ki.

• Periah kullanıcısına yanıt

Seri tutuklama derken neyi kast ediyorsun ? Birinin yaptığı yanlış bir şey varsa suç unsuru varsa veya hakkında bir şikayet şahibe varsa veya cumhurbaşkanına hakaret etmişse tutuklanır bunlardan BANA NE ... Bunlar yargının konusu.

RTÜK başkanı olumsuz haberlere izin veremyecez demiyor o bildiriyi iyi oku. Haber sunuyor ayağına muhalif medyada 3-5 gazetecinin sadece siyasi yorum yapıp ülke kötülemesine laf ediyor. Bunların hangi kanalalr olduğunu ve hangi partiye çalıştığını sende bal gibi biliyorsun.

CHP'ye yargı yolu ile çökme ne alaka ? Parti içinde paralar döndüyse delegeler satın alındıysa bu beni ne bağlar ? BANA NE Yanii. Ayrıca oralarda delege satın alındığını paralar döndüğünü yüzlerce kişi iddia ediyor sağır sultan bile duydu neredeyse. Muhalif gazetecilerde biliyor çoğu söylüyorda hatta. Kos koca CHP üst delegesi 8 kişi mesela ifade vermiş bize para ve ev araba makam teklif ettiler diye. Bunlar ateş olmadan yerden çıkacan şeyler değil. Ayrıca ÇÖKMEK ne alaka ? Seçim şahibeli ise tekrar seçim yapılır. Ve kos koca CHP genel başkanı Özgür Özel bu sefer daha ezici bir oy ile kazanır bu kadar basit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Seri tutuklama derken neyi kast ediyorsun ? Birinin yaptığı yanlış bir şey varsa suç unsuru varsa veya hakkında bir şikayet şahibe varsa veya cumhurbaşkanına hakaret etmişse tutuklanır bunlardan BANA NE ... Bunlar yargının konusu.

RTÜK başkanı olumsuz haberlere izin veremyecez demiyor o bildiriyi iyi oku. Haber sunuyor ayağına muhalif medyada 3-5 gazetecinin sadece siyasi yorum yapıp ülke kötülemesine laf ediyor. Bunların hangi kanalalr olduğunu ve hangi partiye çalıştığını sende bal gibi biliyorsun.

CHP'ye yargı yolu ile çökme ne alaka ? Parti içinde paralar döndüyse delegeler satın alındıysa bu beni ne bağlar ? BANA NE Yanii. Ayrıca oralarda delege satın alındığını paralar döndüğünü yüzlerce kişi iddia ediyor sağır sultan bile duydu neredeyse. Muhalif gazetecilerde biliyor çoğu söylüyorda hatta. Kos koca CHP üst delegesi 8 kişi mesela ifade vermiş bize para ve ev araba makam teklif ettiler diye. Bunlar ateş olmadan yerden çıkacan şeyler değil. Ayrıca ÇÖKMEK ne alaka ? Seçim şahibeli ise tekrar seçim yapılır. Ve kos koca CHP genel başkanı Özgür Özel bu sefer daha ezici bir oy ile kazanır bu kadar basit.

Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır...

Madem muhalif kanalları susturmak istiyorsun o zaman iktidarın borazanligiji yaoan Ahaber'i de susturacaksin. Beyaz TV'yi de susturacaksim. AK-it'ide susturacaksin !

Ümit Ozdag kukla bir mahkemece 1 aydır hapiste tutuluyor, halbuki sürecin hukuki altyapısı bomboş, muhalefetin başkan adayları hakkında incir çekirdeğini doldurmayacak gerekçelerle yargı kılıcı sürekli tepelerinde tutuluyor.

Chp'in kurultayi içeri sokulan kriptolu aracılığı ile iktidar için en elverişli dönemde iptal edilip ana muhalefet kaosa suruklenmek isteniyor.

Bu yapılanları göründe susan dilsiz şeytandır. Adalet yasaların üstündedir Ozkan bunu unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Şubat 2025; 15:4:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yaa bu söylediklerinden BANA NE...

Bana gram faydası olmayan şeyler söylediklerin.

Ümit Özdağ'ın ben sıradan bir vatandaş olarak en az 4-5 tane yanlış twitini gördüm. Siyaset sabah akşam doğru olmayan veya doğruluğu şüpheli twitler atıp Suriyeliler üstünden algı kasmak mı size göre ? Mahkeme süreçlerini sıradan bir vatandaş olarak ben bilemem. Büyük ihtimal ilk duruşmada da serbest bırakılacak.

Mahkemenin iddiası şu şekilde gerisini Mahkeme bilir:

RTE:  Gazze Gazzeli kardeşlerimizindir. [ Peki ya Türkiye kimlerin ? ]

Savcılık 11 paylaşımına yer vermiş ve sakıncalı görmüş. Gerisi Hakimlerin bileceği bir şey sıradan vatandaş olarak ben bilemem...

Muhalefet içersinde de çoğu kişinin söylediği gibi Ümit Özdağ'ın yaptığı siyaset tarzı siyaset değil bu bir gerçek bunu anlayın artık.Sürekli bir Suriyeli meselesi kaşımak doğru işler mi ?

A-Haber Beyaz dibi Akit tv flanda körlemesine devleti kötülüyorsa onlarada ceza versin BANA NE yani. Devlet benim için siyaset üstü bir mesele. Siz AKP'ye muhalif olmak ile Devlete muhalif olmayı karıştırıyorsunuz.

CHP kurultayı konusunda CHP'liler çıkıp kendini savunmuyor bu kadar sen neden dert ediyorsun ? Özgür Özel ve KK'nin sorunu bu işler. Birileri çıkıp bize para teklif edildi dediği yerde mahkemeler ne yapmalı sizce ? Veya KK'nin canlı yayına çıkıp susmak kabullenmektir benzeri laflar ediyorsa buradan nereye varmalı ? İlk Turt sadece 6 oy fark ile biten ve İlk turda 8 oy fazla alsa KK'nın kazanacağı yerde onlarca kişi çıkıp para ile oy satıldı belgemiz bilgimiz var ses kaydı var görüntü var diyorsa ne olmalı size göre mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Şubat 2025; 15:59:8 >

Evet ülkeye milyonlarca mülteci doldurursun, yetmesin gidip Avrupa ile mülteci geri kabul anlaşması imzalansin. Ama hickimse gıkını çıkarmasın değil mi !

Amerika'daki Trump'da yaşadışı göçe karşı siyaset yürüttü. Onun yaptığı normal ama Ümit Ozdag Turkiye'njn Avruoa'nin mülteci coplugu yapılmasına karşı ses çıkartan TEK KİŞİ olması kötü değil mi !

Bu adamı hapse atabilirsiniz ama bu sadece yuzbinler olan takipçilerini milyonlara çıkartır. Bu ülkede halkın iceri milyonlarca mülteci sokulmasını savunanlardan, ülkenin demografik yapısının değiştirilmesini, Avrupa'dan mamalanan ve yemleri kesilmesin diye mülteci savunusu Stk'lsrdan oluşmadını bilin !

Sen şunu anlamıyorsun inatla. Bu senin söylediklerini söylemek yanlış ve SUÇ değil. Siyasetini öyle yap sen istersen tutan yok bu mantıkla yüzde 1-2 oy alır gidersin her seçim.

Mesele sıkıntı Yalan- Yanlış- ALGI twitler atılması haklın kin ve düşmanlığa sevk edilmesi mahkemenin iddiasına göre.

Sen mülteci konusunu eleştir tutan mı var ! Ama belgesiz bilgisiz 15 milyon Mülteci var dedimi olmuyor işte bu yalana giriyor. Suriye'de 15 milyon Suriyeli var mı şüpheli iken denilecek laf mı bu ?

Veya her cinayet oalyı her tecavüz olayı sonrası yapanlar Suriyeli diye twit atmak siyaset olmuyor. Bir bakıyorsun adam Türk çıkıyor. Süreli bu mesele kaşındımı kışkırtıldımı halk galyana getirildimi bu başka bir şey oluyor.

Not: Bu tutuklama bu arada en çok Ümit Özdağ'a yarayacaktır bu adada 3 yılda yapamıyacağı siyaseti şurada yatacağı 1-2 ay sayesinde yapacak ve bekli oylarını yüzde 1.5-2 den 3-4 lere çıkaracaktır...

Tamam Erdogan'da mitingde çıkıp sahte oynanmış olduğunu bile bile video oynatıp propaganda yapmıştı? O neden hapse atılmadı?

Ayrıca Ümit Ozdag'in bütün paylaşımları doğru olmasa bile doğrudan bölgeden gelen bilgilere dayanarak bu twitleri atıyor. Ote yandan Ümit Ozdag'in suçlandığı Kayseri olaylarında halki sokağa çıkmaması, evlerinde kalması yönünde uyardığı twitleti var buna rağmen kışkırtma değil durum tespiti yaptığı twitlerden ötürü hapiste tutulmaya çalışılıyor.

Kayseri'de hakkında hiçbir soruşturma olmamasına karşın savcılığın emri ile Kayseri'de 2 saatte uyduruk bir kağıt yazdırilip olmayan soruşturma varmış algısı yaratılıyor.

Bu dava eğer dürüst ve tarafsız bir yargı komisyonu tarafından araştırılması emin ol pekcok kişi yapılan yolsuzluklar yüzünden hsjni kaybeder ancak korunuyorkaf vs korudukları için hukuk birilerinin istediği gibi eğilip bükülüyor.

11 Şubat 2025 Silivri'de 21. günüm.

Hakaret etmediğim halde hakaret ettin denilerek gözaltına alındım.

Kayseri Emniyetinde olmayan Zafer Partisi raporu iki saatte hazırlatıldı.

Hatay, Konya ve Mersin gibi illerde olan gelişmelerle ilgili tahrik değil tespit içeren paylaşımlarımdan dolayı tutuklandım.

Ankara Partamenter Bürodaki dosyam hukuka aykırı şekilde İstanbul'a getirtildi.

Şimdi bir an önce iddianameyi bekliyorum.

İddianamedeki suç isnadını ve dellilleri söyleyin.

https://forum.donanimhaber.com/umit-ozdag-21-gundur-silivri-de-hapis--160696812#160700432

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Şubat 2025; 16:46:55 >

Her zaman ki gibi sap saman karıştırma işine başladın. Milletvekillerinin ve CUmhurbaşkanının dokunulmazlığı var onu anlamak lazım önce. Sonra o video da bir sorun sıkıntı varsa CHP cevabını verseydi veya şikayetçi olsaydı madem ? Ayrıca o video da amaç dağdaki PKK kadrosunun seçimlerde CHP'yi destekleyecez çıkışı muhabbeti. CHP çıkıp bal gibide Allah PKK'nın belasını versin onların oyunu flan istemiyoruz diyebilirdi Tutan engelleyen mi var dı ? Ama DEM'e şirin görün sevdasına sessiz kaldılar çoğu şeye.

Not: Mesela Ümit Özdağ geçen dönem Milletvekiliydi ve onunda dokunulmazlığı vardı. Bu bir ara MİT mensubu birilerinin adresini adını resmini ifşa etme muhabbeti vardı. Onları Ümit Özdağ'da açıklamıştı ama ona ceza gelmedi dokunulmaz diye Ama Halk TV'den 2 gazeteci hapis yattı o süreçte ! Ümit Özdağ'da 6 masa gibi 2-3 vekillik koparıp meclise girse bunların çoğu olmazdı. Sıradan bir birey olarak yaptımı suç bunların çoğu...

Not: Tekrar söylüyorum sıradan bir vatandaş olarak dava içeriğini ben bilemem daha iddianame hazır değil zaten sadece iddilar var. Lakin Sıradan bir vatandaş olarak ben sakıncalı buluyorum Ümit Özdağ'ın siyaset tarzını . Sürekli o tarz twitler atması ve doğru bilgi vermemesi hoş işler değil. Tabii kararı mahkeme verecek ve ben tahliye olacağını düşünüyorum ilk duruşmada...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.