Şimdi Ara

AkademikLink Hocamızın -1.75 Fizik Neti ile Fizik Bölümüne Yerleşmesi :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mizah anlayışım da derindir üzerine alınmıyosun veya anlayabiliyor musun yardımcı olmamı ister misin. Gerçi eyt den devam ediyosun sanırım yaşın çok yoktur. Gerçi kalp krizi yaşı da düştü baya çok zorlama dede :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

Tabi ki, Yüceler yücesi Allahım yüce hükümetimin hukuk garabetini bitirmelerini nasip ettiği üzere hissemize düşen helal kazanç olduğunu düşündüğüm maaşımız ile nasipleniyoruz.

Sümüklü nabıyor bu arada? Seçimlerde gözüne ve ağzından çıkan sözünün yolunu gözlüyordun sanki? Diğerlerini de birazdan sorabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O minik soru cevap alınamayınca malı ortaya döküverdi.

• silistreli kullanıcısına yanıt
    Hacım chat gpt misin nesin bot musun troll mü bu nasıl bir seviye ? :))))

Cacığı da geçtim üçlü birlik oldunuz. Soğanlı domatesli melemen misali.

O minik soruna erişemeyeceğin cevap verildi. Fark edememen normal sorun yok olur öyle şeyler

Yediği şeyi de doğru bilse gam yemeyecem lanet olsun. Allah beni affetmeyecek :(

Süpersin, inan ki yaşamayı hayatı biliyorsun. Daha yeni Kardiyolojiye gidip mueyene oldum. Şimdilik bişey yok. Dr. o üçlüyle savaşa devam tavsiyesinde bulund (Şaka şaka) Hayat devam ediyor, biz bu günleri gördük sizlerde daha iyilerini görün isterim. Malum bizim zamanımızda ülkenin perişan halini büyüklerinden çok duymuşsundur. Az önce neyin eksik dediğimde cevap alamayınca bu aziz devletimin son zamanlarda yoğun ve yekün tutan uğraştırıcı bu halk için yapılan icraatlerin sayesinde sırtın ın pek, karnın tok olduğunu düşünüyorum. Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsünde biraz emek verdiğimi anlayamadın sanki. Nedense son çeyrek asırda inşaat alanınxa neler yapmışı, neler:)

Hacı az biraz Türkçe konuşabilirmisin? Benim ilmim o kadar değil. Türkçe yeter. Biz betonarme hesap tablolarını tek tek ezberlemış nesiliz. O dediğin ne?

Söylediklerin kulağa nasıl geliyor biliyor musun ?
    Lan gıdı lan lan langıdı lan lan samsak döveci :)

Şu eski zamanlar dimi hani yağ kuyrukları, şeker, un kuyrukları ...Kıbrıs Barış Harekatı falan ülke savaşa girmiş çıkmış. Ekonomik ve Siyasi ambargo yemiş. Gel de anlat bu eyt liye şimdi bunu :)

Şimdiki kuyruklarla arasındaki farkı bile anlayamamışsın ki sen neresinden başlayalım ?

Tabi ki. Misin ayrı yazılır. Klavye harf hataları ve okuma dilinin yazıya dökülmüş hali sorun yaratmaz. Ama yediğin şeyin nasıl doğru yazıldığını öğren de gel o da olmaz

Ben taşı sıkar suyunu çıkartırım. Eksiğimiz de fazlamız da kendimizdendir. Birilerine yaranmamız gerekmez birileri gibi evelallah. Şükrü de biliriz, münafıklık yapmayız. Beslemeler gibi birilerinin iki dudağının arasında olmadık, olmayız.

Bunlar sana yabancı gelebilir ben kendi açımdan yazıyorum

Allah senin yaptığın hesaptan da projeden de korusun.

• Hadi buradaki oltayı bul bakalım senle oyun oynayalım biraz ?

• Hesap tablolarını esberlemiş adamsın. Eee bir de üzerine eyt lisin :)

Türkçeyi sen iyi bilirsin bağlacıydı, edatlarıydı ...

• Hadi puan vericem sana. Sınavdasın

Sütünü içme zamanın sanırım. Ama İnatla da sorularıma cevap vermekten kaçıyorsun.

Şunlardı:

Sizin xestekçiler üçü bir arada ne yapıyorlar. Destekleri için teşekkür ettin mi.

Kamu işlerinde mahir görünüyorsun. Kimden mamalanıyon? Ne veriyorlar.

Türkçe varmı?

Harç ve beton farkının cevabını da uzun süre arama motoru sayesinde eksik de olsa alabildim. Senin için normal herhalde.

Zat conta yakma evresinde sanırım.

• Sen de ödeme sisteminizle alakalı bizi hala aydınlatmadın ?

Sınav sorusuna da cevap vermedin, bilgin mi yok ?
    Hesap tablolarını ezberlemiş adamsın sen kral.

Merak etme ben kamuua çalışan özel taşerom bir firmaya özel hizmet veriyorum. Sizin gibi doğrudan ilişkili, iltisaklı değiliz ki Allah da korusun. Kazancımıza haram karıştırmasın

• Şimdi hangi özel kimseye gerekmeyen durumunu işini gücünü anlatacan, aman anlatma. Sen kralsın, ama katkısında bulunduğun veya yaptığın kötü işler için ne zaman o geri dönüş haberini alacaksın onu merakla bekle. Şahsım şükür yaşamadı. O telefon çalacak:)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.