AkademikLink Hocamızın -1.75 Fizik Neti ile Fizik Bölümüne Yerleşmesi :) (9. sayfa)
-
-
Sizin işler güçler nasıl hocam biraz da sen kendinden bahset bakalım yürek varsa tabi. Bu ara işler aktif heralde yoğunluk mu var ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bekliyorum süren işliyor. Yakın gözlüğünü mü düşürdün aman diyim mesaini boşa harcama klavyeye devam sonra mayışlar nolur ?
Sizde ödemeler nasıl oluyor hocam harfe göre mi, kelimeye göre mi yoksa cümleye göre mi ? Cümlenin öğelerini falan ayırabilecek kapasitede kontrolörler mi var mesela ? Nasıl oluyor o sistem ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 15 Ağustos 2024; 0:36:38 >
Senin uzmanlık alanını bir de senden duymak dinlemek isteriz
Türkçe konuşmayı beceremeyen, istifa dahi edemeyen, konuşmaktan aciz üst düzey bakanlarımızı, asrın bürokratlarımızı gördük sizin temsilciilerinizi çünkü ondan diyorum. Ödemede adaletsizlik olmasın üzülürüm sizin adınıza o yuzden.
Zat kesinlikle yakın gözlüğünü düşürdü. Tüh gerçi bunlarda ödemede sorun olmaz ne de olsa iş olmadan da ödeme almaya alışıktır bunlar
İlim irfan sahibi silistre bize şu ilmin konusunda birwz yardımcı olsana ?
Hangi fondan kaynak aktarılıyor mesela bu işlere ?
Asıl iş olarak mı yoksa ek iş olarak mı yapılıyor bu işler ?
Ayda kaç maaşa takabül ediyor ?
Belki genç denilebilecek yaşlarda ulu hükümetimin biraz sitem etsem de sayesinde emekli moduna geçtim. Ama sakin ve dingin modda. Ara ara ilmini övenlere ufak tefek dersler de veriyorum. Ne yazık ve ne yazık ki bunların karışık kafaları, bulanık iç dünyaları ve boş beleş işlerle uğraştıklarıni, millete sözüm ona ayar vermeyi pek sevdiklerini görüyorum. Ama ilimleriyle alâkalı 6 Şubatlarda asli kişi sensin dediğimde kaçacak, kıvaracak delik aradıklarını, zeytin yağı gibi su üstüne çıkmaya çalıştıklarını da tavırlarından belirttiklerimi düşünüyorum.
Gençliğimde yurtdışı düşünmüştüm. İyi ki gitmemişim. Neden mi yahu 67 yaş emeklilik için beklenirmi? Hakkın rahmetine kavuşmak emekli olamadan yüksek olası. Ya da 67'de emekli ol bir ay emekli maaşı al tam kruvaziyer ile dünya turuna çıkmayı düşünürken:)...
Ama bu güzel ülkede (çürük değil) hayatının baharı sayılabilecek yaşta bingooo:)
Bu kanunu çıkartıp hukuk garabetini önleyen hükümetimi nasıl sevmeyeyim:)
Ben devletçiyim. Çürük elmalarla, sümüklü mendillilerle, trikatcylrla, eşkiya sürüleriyle işim olmaz .
4mm'yi gözden geçir. Kare gözlü Amerikan standartları eski yuvarlak gözlü Alman DİN standartlarının yerine geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adamın varsa ilminide perişan ettik gibi duruyor. Seceresini anlatmaya az kaldı. Yahu çocuğun:) ( mecaz) bildiği tanımı bilmiyorum diyemedi. Sağdan soldan manevralar yapmaya çalıştığını anlayabiliyorum. Kontrayı yiyip tekrar kafa kaldırmaya uğraşıyor. Bu yazılar burada durursa çevresine okutabilir müsaadesi veriyorum:)
Bu mu ilmin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ezber mühendisi seni :) Google layıp Google layıp burada metinler yazma millet de bişey biliyor sanacak seni :)
Senden ders alanlar ancak ibretlik olarak alır. Ha yanlışı buymuş demek ki der doğruya yönelir. O yüzden haklısın aslında teknik olarak. Yurtdışına keşke gitseydin en azından bu topraklar -1 olurdu iyi de olurdu hani :)
Sen bana 6 Şubat diyebilirsin ama eminim ki (yemin edebilirim ama ispatlayamam derler ya hani) 17-25 Aralık der geçerim ben de sana ! Sen beni neyle itham ediyorsan ben de seni senin seviyenle itham ediyorum dedecim :)
Benim ilmim sana ağır gelir gerçekten bak. Elindekileri oyna kartlarını aç, ben de elimdekileri oynar kartlarımı açarım. Hodri meydan !
Biraz da işinden bahseder misin asıl konuyu kaçırmışsın. Şu ulu hükümetinde gördüğün işi, şu an yaptığını ?
Anlat bakalım seceremizi ben sana söyliyim yorulma istersen gelebilirsin ziyaretimize de eğer istersen. İstanbul Tuzla. Tuzla Belediyesi Zabıta müdürlüğü binasındayım. Ofisimiz de hemen yanındaki Tuzla Ticaret Merkezinde. Zabıta müdürlüğü ile sırt sırtayım. Bitişik nizam.
İlçe emniyet müdürlüğü var evliya çelebi mahallesi diye geçer oradan aldırabilirim istersen, merkezi bir lokasyondur orası tam göbek. Belediye ve kaynakamlık ile ticaret merkezi, zabıt müdürlüğü arasındadır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 15 Ağustos 2024; 1:18:9 >
İlim irfan sahibiyim demedim ki. Yakın gözlüğünün yanına tıbbi destek almanı tavsiye edebilirim. İlim irfan sahibi olduğunu ballandıra ballandıra anlatan dnzcn...gibilere ilimde noksan olduklarını güzel güzel anlatıyorum.
17 Ağustos 1999 depremi ve 6 Şubat depremi sorumluları keşke biraz daha aç kafayla sınava girselerdi de Fizikçi felan olsalardı. Elinizi çekin bu meslekten tavsiyesinde bulunabilirmiyim? 10 yıl önce de yapılan konutlar paramparça oldu. Bırakın kardeşim işi ehline verin demek istiyorum.
Sen ne zaman ehil oldun da ehil ehliyet sahibi insanlara tavsiye veriyorsun ?
Fizikçi oluyorlar merak etme eksi netlerle 😂
Yaşlı kurt adamı böyle saçmalama seviyesine indirebilme gücünü gösterebiliyor. Sümüklünün, ezkiynin, drigatcinn itelemesine rağmen bi cacık ilminxe ki gibi olamadınız.
Cacığa sen de gel de tam olsun madem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X