< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AkademikLink Hocamızın -1.75 Fizik Neti ile Fizik Bölümüne Yerleşmesi :) (13. sayfa)
-
-
Ben öyle düşünmüyorum aslında. Ama hani şuna aklım eriyor 1 zarfta 4 pusula varsa, mühürlü kapalı zarfta sadece 1 pusulanın ki o da Büyükşehir Belediyesi pusulasının müdahale alamayacağıdır dimi öyle değil mi ?
Bence bunlar da gerekli etüdü yapmışlar ama sonucu kestirememişler gibi geliyor bana bilemedim şimdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabi biz de kağıt üstünde demokratik bir ülkeyiz doğru diyorsun katılıyorum sana ancak işleyişte baöbaşka rejimler hakim bizde de
O gündür bugündür halkı yeni projeler icraatı bekliyor. Sanırım bi önce ki belediye başkanı yapılacak kallavi proje bırakmamış ki bunlar rahatlar. Ankara'ya da inanılmaz yollar yaptılar. Hele o köprülü kavşakları. Bizim karayolu mühendisliğine yeni isimler oluşturdulr. 45. vün köprüsü ( misal) Döv dizini döv. İki kent lokantası açarsın yemeklerde indirim yaparsın. O indirimi ulaşım ve su ücretleri ile güzelce finanse edersin. Büyük baskan oluverirsin. İki de propaganda cümlesi kurarsın:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aziz milletim ne derse o.
Aslında şöyle Ankara' da Mansur Başkan gereksiz kamu harcamalarındaki fonu işte; dinozorlardır, ilçe giriş kale kapılarıdır. Osmanlıspordur oralardan temizleyip metrolara, kamu hizmetlerine yani daha çok yurttaşa ve Ankaralıya aktarsı sağ olsun. Ha tabi bahsettiğin konu da var Kent Lokantaları evet yemekleri enfes güzellikte ve lezzette. Daha bugün sosyal tesislerde yedim yemeğimi. Allah emeği geçen herkesten razı olsun inşallah
Bugünün büyük devletlerine bak. Onlarda öyle. Bu işler öyle olur. Bazen ayağına dolanır meseleler. Hızlı ve kararlı olmak gerekir
Kesinlikle. Şu anda da doğruların farkına varması beni ayrıca gururlandırıyor ayrıxa sevindiriyor. Bilmiyorum bana böyle geliyor
Çok şükür ki zamanında Ulu Önderimiz Gerçek ve Tek Liderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ilke ve inkılaplarıyla, devrimleriyle bu azim ve kararlarını hızlı ve net şekilde almış ki. Ruhu Şa'd olsun inşallah
O Ankara da ki yapılacak tematik parkı yediler sanki Dünya çapında bir tesis olacakmış anlattıklarına göre. Devletin işleri devamlılık üzerine kurulmuş olduğu bilinse de hiç te öyle olmuyormuş. Şimdi kent lokantalarında yenilen yemeğin hisse miktarı tüm İstanbulluya aksettiriliyor. Yemediğin yemeğin bedeline hissadar olunuyor gibi.
Yemekler çok güzel ve enfes lezzetli. Oldukça da ucuz, köprü geçişleri gibi veya bağlantı yollarındaki fahiş fiyatlar yok. Sulu yemeğinden, ana yemeğine, tatlısından içeceğine kadar var. İstanbul Karta da ayrıca indirimi var. Ben çok yerinde buldum. Dediğim gibi Allah hepsinden razı olsun.
Ha bir de şunu da eklemek isterim belki bilmeyen gitmeyen arkadaşlarımız vardır diye söylüyorum. Sadece yemeği alırken ödeme yapılıyor tesislerde. Köprü benzetmesi yaptım ama yanlış anlaşılmasın köprülerde olduğu gibi girişte çıkışta çift yönlü ödeme söz konusu değildir.
Sizin orada haneler için yıllık elektriğe verdiğiniz bedel suya verdiğiniz bedelleri geçti mi? Bizim belediye su ücretlerinde elektriği çoktan geçti doğalgaz ile yarışır hale geldi. Aylık fiyat güncelliyor.
Genel de öyle icraatlar yapabiliyor yetkililer. Kaşıkla verip kepçe ile alıyorlar demek istemiştim.
Faturalarım genelde otomatik ödemede oldugundan çok bakmıyorım aslında detaylarına ama haberlerde denk gelirsem işte. Gerçi doğal gaza zam yapılmıştı sanırım genelde yaz aylarında otorite tarafından açıklanıyor ki sansasyon yaratmasın diye. Bir eleman vardı açın pencereleri dayayın kombiyi diyordu kendisini de severim, sayarım oldukça başarılı, devasa bir siyaset bilimcidir. Dediğine uyduğumu hatırlıyorum hatta abilerim de uymuştu da cebimiz nasıl yanmıştı tabi sıcaktan değil faturadan :)
Güzel bir anıydı bizim için
Bu doğru. Kaşıkla verip kepçeyle alma meselesi malesef
Sene 1999, valimiz bize kurduğumuz fen komisyonunda yetki verdi ilde ki hazır betoncuları xenetlemeye başladık . İnan ki ne ürettiklerini bilmiyorlardı:) Sayemizde kendilerine labaratuvar kurup oto kontrolünü yapabilir hale geldiler. Ne olacak bizim bu inşaat ile imtihanımız. Bilemiyorum.
O zamanlarla şimdiki arasındaki tek fark beton ürettiklerini biliyor olmaları diyebiliriz o zaman. Tabi sadece ismen
Bahse konu yıldaki yıkıcı ve elsem depremden sonra deprem vergileri toplanmaya başlamıştı otorite, hala daha toplanmaya devam ediyor hatta. Kaç yıl olmuş aradan geçen bakalım hmm 25 yıl oldukça güzel bir süre aslında. Sıfırdan şehir bile inşaa edilebilir. İkinci dünya savaşından sonra koca ülke Almanya' nın toparlanma ve yatırım sürecini süresini baz alırsak gayet de mümkün. Ne oldu o kaynaklar, depreme veya kentsel dönüşüme harcanmadığı kesin. Nerelere aktarılmış olabilir bilgin var mı dişüncen nedir ?
İki yıl kadar dünyanın en ucuz doğalgazını kullandı vatandaş. Benzin ve motorin de öyle. Kamuda ücretler iki yılda enflasyonun üzerinde arttırıldı çalışanın lehine. %24 ikinci yılın sonunda doğalgaza zam gelince değişik laflar duyduk. Sibirya'dan parasız mı geliyor bu gaz? Sanki belediyelerin yer altı, akarsu, göl gibi yerlerden çıkartıp güzel fiyatlara arıtıp halka sattığı su bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X