Devletim iyi ki var ve fırsat eşitliğini insanına sunabiliyor. Adamın kafa Kars'ta üniversiteye ne gerek var kafası. ülkemizin Eğitim ve yüksek öğretiminin düşmanlarıda böyle düşünüyor olabilir. Yoksa sen o gericilerin dış sesimisin? |
AkademikLink Hocamızın -1.75 Fizik Neti ile Fizik Bölümüne Yerleşmesi :) (3. sayfa)
-
-
okul düşmanı ilan edildik he ne alem adamsın. uçuyoz kaçıyoz kanka aynen öyle.
yıldız teknik ve boğaziçi üniversitelerinde ayrıca danimarka teknik üniversitesinde mühendislik eğitimi aldım, ama sen benden daha iyi biliyorsun usta büyüksün ben okul düşmanıyım.
istediğin kadar elitist diye cırlayabilirsin. abd'yi redneckler değil elit eğitimli insanlar ve kurumlar ileri taşıyor. herkes üniversite eğitimi almak zorunda değil, bu ayıplanacak bir şey de değil. iyi zanaatkarlar en az okul eğitimi almış kadar değerlidirler.
yazdıklarına bakılırsa senin ilkokula geri başlaman gerekiyor okuduğunu anlama olaylarından. bu son mesajımdı sana, ciddiye alınacak biri değilsin
-
Bu arada Avrupa'nın en yüksek üniversite talebesine sahibiz. Eski başbakanımız Tansu Çiller benim dileyen vatandaşım üniversite okuyacak der hayal bile edemezdik nasıl olacağını. Ama hayaldi bu da gerçek oldu, bahsini geçirdiğin geçen okullardan mezun olmuş ve bu yazıları yazabilmiş.
Herkes ordamı mı okusun?
Pes doğrusu.
(Mühendisliğin eğitimi olmaz, öğretimi olur)
-
AkademikLink hocamızın Fatih Altaylı programını izlememi tavsiye ediyorum hocam sana. Makale üretme, bilim yapma, katma değerli eğitim üretme ortalaması "0"
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam seni bahse konu mevzuya daha akılcı yönlerden bakmanı tavsiye etsem ağır bir tavsiye olmaz dimi ?
Hocam açtığınız konuya çok sağlam cevaplar geldi haberiniz olsun. Bu konuyu açabilip takibini yapamadığınızı zannediyorum. Yerinizde olmak istemezdim, cevaplar öyle böyle değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karstan aldığın diplomanın önemi yok. Öyle her yere üniversite açmakla birşey değişmiyor. Karstan aldığın diploma bazı şirketlerin eleme programında cv'si hiç görülmeden eleniyor. Adamlar üniversite adı vererek ilan veriyor.
Boş beleş üniversite sadece zaman kaybı sadece 1-2 bölüm için gerekli. Öyle tabela okullarının mezunu gelse bende elerdim.
-
Yorumlar tabiki gayet güzel iyi. Herkes kendi yorumunu yapabilir ancak siz, vurgulanmak istenilen konuyu kaçırıyorsunuz
Bu tanınmış arkadaşla aynı yerde çalıştık:)
Kaçan bişey yok:)
YÖK atlası takip edin orada belli oluyor ki aday talebeler genelde haklı olarak bulunduğu ilde veya en yakın komşu ilinde tahsilini yapmayı yeğleyebiliyor. İllerimizin tamamına yakınında bir veya birden çok üniversite olması onlar için ne iyi.
Lise mi bu? Üniversitenin özelliği sayısının azlığı ve mezunun kalitesiyle olur. Her yere üniversite açarak anca nicelik arttırırsın ve diplomanın değeri düşer. Açtığın üniversitenin adam akıllı bir okul olması, oturması 20-30 sene sürüyor. Açıldığı şehirde gelişmiş ve okulu destekleyecek özelliği olması gerekir. Düzgün staj yeri kendini geliştirecek iş imkanı yoksa okulda istediğin kadar öğret adam körelir.
20 sene önce üniversite sınavına girmiş adamım o zamanlar ingilizce işletme hukuktan yüksek puanlıydı. Şimdi yerlerde sürünüyor. Artık üniversite okumak marifet değil birkaç bölüm hariç kıymeti kalmadı. Hatta teknik ve sosyal bölümlerde bazı üniversiteler hariç zaman kaybı.
Senin dediğin karsta anca 2 yılllık teknik ve sağlık bölümler iş görür. Belki iş garantisi olan fakülteler. Ancak 4 yıllık diğer fakülteler ayrı bir rekabet alanı o karsta olmaz. Dolmuş doldurur gibi üniversiteye öğrenci alınmaz. Okumuş işsiz yaratmaktan başka birşey olmaz.
-
Bunu mevzuya dikkat çekmek için yapıyor, vasıfsız olduğundan değil ki zaten onun alanı da değil.
-
Video sonunda geldi.
AkademikLinkyoutube#akademiklink #açıklama #üniversite YKS sonuçlarımızla birlikte iyice arşa çıkan popülerliğimizi :) herhangi, yanlış anlaşılacak bir konuya mahal vermeden sizlere detaylıca açıklamak istedik! Farklı yerlerden bakıp, farklı fikirler üzerine konuşmaktan çok mutluyuz. Ama bu süreçte, neyi neden nasıl söylediğimizi ve niyetimizin ne olduğunu da sizlerle açıkça paylaşmak isteriz! Buyrunuz videoya! 👆🏻 📌Katıl butonu ile hem ekibimize hem de Babişko Asumanlar ile savaşımıza destek olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCFH3gPaFetVFPHOiU5tUj8g/join 🔸 Podcastlerimizi dinlediniz mi? Aaaa muazzam içeriklerimiz var, eğlenmeyene para iade :P bekleriz: https://open.spotify.com/show/2zzpDjAvDtfZCIPjgyf3dS?si=dd794ebc59a54d1b&nd=1 📌 Peki Ya Web sitemizi ziyaret ettiniz mi? Orada da birçok farklı anket ve blog yazıları ile karşınızdayız: akademiklink.net 🔸 Instagram ve Twitterda da farklı içeriklerimiz ile sizleri bekliyoruz: Instagram: https://www.instagram.com/akademiklink/ Twitter: https://twitter.com/istatistikvean1 🔸 Tüm sosyal medya hesaplarımız: https://campsite.bio/akademiklinkhttps://www.youtube.com/watch?v=0JCDNuhewhY -
-
Dediğiniz gibi 20-30 yıl önce açılmış olsalardı o atılan temeller şimdi gökdelen olurdu. Ben olması taraftarıyım.
Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur. Ülkemizin geleceği için dile getirdim:)
Bu işe kafa yorulmazsa işte o zaman işimiz harap.
Tamam düzeltme yapalım o zaman :) Hocamızın tytde FEN BİLİMLERİNDE -0.75 neti var. Aytde de +0.50 neti var. Totalde de FEN BİLİMLERİ/FEN/FİZİK alanında -0.25 neti var hocamızın.
Burdaki ilgili arkadaşlardan özür diliyorum. -1.75 değilmiş -0.25 imiş Fiziğe girebilmek adına yeterliymiş o zaman. Teşekkür ediyorum
Bazen sınavsız gidebileceğim ikinci üniversite hakkıma dair mesajlar ve bildirimler alıyorum. Etrafımda o kadar ikinci, üçüncü hatta dördüncü üniversitesini okuyan arkadaşım var ki:) Yüksek lisans, doktora da gırla gitsin. Muaf olunan derslerin avantajları sayesinde:)
Sanırım artık eski Türkiye yok.
Katsayı mağdurları
İkna odaları
Kıyafetinden dolayı mağdur olanlar.
Buarı hep beraber gördü bu millet.
Hocam bu da bişey mi :)
Sınavsız, online ve üniversiteye gitmeden mühendislik okunabiliyor bu ülkede öyle çağ atlamışız dediğin gibi :)
Hatta iş sağlığı ve güvenliği tezsiz yüksek lisans direk paralı ne idüğü belli olmayan rumeli, gedik gibi gırla ünilerde isg uzmanlarımız, bilim insanlarımız yetişiyor. Asrın liderimiz gibi ileride büyük ekonomist olacak uzman adaylarımız da var
Sınavsız hangi üniversitenin hangi mühendislik bölümü ama? Örneğin ülkemizde kallavi puanlarla mühendislik fakültelerinin mezunlarının projelendirdiğı bilhassa inşaat sektöründe ki yapılarımızın ülkemizin maruz kaldığı depremlerde ki durumunu görüyormuyuz? %80 devam zorunluluğu, çan eğrili ve kredili not sistemi, ilk 100 bine girebilen sayısalcılar. %100 yabancı dille okunulan dersler, Müdek onaylı bölümler, iyi donatılmış meslek labaratuvarları vs vs. Ne eksik de bunları gördük. Size katıldığım nokta asrımızın lideri sözünüzdür. Bu kadar az zamanda bu kadar icraat gördük mü bu ülkede? Eğitim-öğretim, Ulaşım, Sağlık, Sanayi ve teknoloji, Turizm, hizmet gibi alt yapı ve üst yapıya yapılanlar gözümüzün önünde sanırım duruyor. Eksik mi? hayat devam ettiği sürece eksik tabi ki bitmez. Daha iyilerini başka seçilecek liderler de yapar inşallah. Ama Çeyrek yüzyıla yakın gördük ki milletimiz nedense yetkiyi onlara bir türlü vermek istemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunlar uzun yıllardır A.B.D. de var. Binlerce iyisiyle kötüsüyle üniversite. Hayatta bibşekilde dinamik kalmak var. Son nefesimize kadar ilim ilim ilim. Mühendislikte tezli yüksek lisans farklı ama. İSG deyince son zamanların çok önemli meselesine üniversitelere bölüm ve program olarak katan devletimizi bu hassasiyetinden dolayı kutluyorum. Bunlar önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X