< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AkademikLink Hocamızın -1.75 Fizik Neti ile Fizik Bölümüne Yerleşmesi :) (4. sayfa)
-
-
Süper icraatlar hocam. Okula gitmeyen insanımız, hastanelerde perişan olan vatandaşımız, yollarda helak olan vatandaşımızın sayısı nasılda bu çabalarla azaltıldı. Bir canın bedeli ne kadardır nasıl ölçülür bilmiyorum. Halkımızın hizmetine tüm bunları sunanlara bu millet minnettardır. Denir ya "Merkep ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" Memleket hizmetine çakılmış bir çivileri olmayan bir sürü, pardon heykelleri var, insan var.
Ayrıca bilindiği gibi dünya hızla değişiyor. Mesela şu haber değişmesi sanırım planlananlara bir örnek olurmu bilmem?
"Çevreciliği temsil eden yeşil ve kadın-erkek eşitliğini simgeleyen mor renk, devletçilik anlayışımızla sembolize edilmek amacıyla ifade edilmiştir.
Yersen:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Geçmiş pazar günü geçiş garantisi verilen yollardan birini bedelini ödemek dahilinde kullanarak güvenli, çevreci ekonomik bir sürüş ile bu ülkede çakılı çivisi bile olmayanlar tarafından alaya alınan ( belki vardır) şahane olmuş ve yolcu rekoru kırmaya başlamış Sabiha Gökçen havalimanına yurt dışı yolculuğumuz için gittim. Karış karış, ilmek ilmek işlenen yurdumun eserleri gurur verici olarak her an elimin altında olmasının hazzını yaşadım.
Budur
😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunları artık kimse yemiyor hocam.
Varsa çakılı çivileri görmeyi çok isterim. Büyük ve ön görüsü yüksek aziz Milletim hükümet kurma yetkisi bile vermiyor.
Heykel imalatında Kaideye montajlı büyük çivilerin uzmanı olduklarını birden bire hatırlayıverdim. Kusura bakmayın.
Türkiye yüzyılı deniyor artık. Güzel düşünce değil mi? Yakışmaz mı bu büyük devlete?
Aziz millet derken ? Evet Milletimiz Azizdir, ama toplumumuz aziz falan değildir. Sizin yetkiniz Aziz Milletimizden değil, bayağı toplumumuzdan gelmekte. Ezbere konuşuyosun, çakılı çivi değil o çivinin tillahını üreten fabrikaları görürdün hizmet etmekte olduğun güruh satmasaydı şayet, şu an görmemen doğal. Kaldı ki hala daha yiye yiye bitmedi memleketin Cumhuriyet yatırımları!
Yalnız unutma devran dönüyor, dönecek ... Gün gelecek ...
Aziz milletim en iyi kararı verecektir. Demokratik ortamda tek sandıklı kapalı zarf usulü seçimler yapıyoruz, unutmayalım.
Masallar masallar masallar.
Ha evet şu dört pusulanın olduğu işinize gelenin sayıldığı gelmeyenin sayılmadığı akla mantığa sığmayan gerçi sizde de olmadığı için teknik olarak sığan akabinde de milyon fark yediğiniz seçimler mi ?
Zamanında nasıl kutsal kişiliğiniz olan pensilvanyadaki hocanız vardıysa, bu zamanları da tersine çevirmek için savunmalar yapmak zorunda kalacaksınız. Sizler bu türün en tehlikeli versiyonusunuz gözümde. Rüzgara göre hareket eder, yönünüzü paradan güçten yana çevirir, vatan millet din edebiyatı yaparsınız. Dediğim gibi hocam manipülasyonlarını istersen daha farklı başlıklar altında sürdürmeye devam et burası sana uygun değil. Akademiyle ilgili bir sayfa burası, akademideki yoksuzlukların tartışıldığı. 10 yıldır muhtelif kamu kurumlarında iş yapıyorum sen kime neyi anlatıyosun ?
Bu topluma burda yazdığın gibi gibi bir türlü azizdir demediniz. Her zaman küçümsediniz, üstten baktınız vs vs diye düşünüyorum. Akıl aynı akıl. Zihniyet aynı zihniyet.
1997 yılına kadar zorunlu okul okuma 5 seneydi ( İlk okul)
Devlet 12 yıla çıkarttı, alt yapısı ile uğraştı. Tarihte görülmemiş kadrolu öğretmen aldı (yaklaşık 900 bin olmuş sanırım)
Ülkenin gerekli her bir coğrafyasına vatandaş okusun diye fırsat eşitliği oluşturarak yaptığı yüksek öğrenim okullarını hunharca eleştirdiler.
Kendileri sanırım bu halkın hizmetkârı olacak önümüzde ki yıllarda. Yazından öyle çıkarımda bulundum, doğrumu?
Kendi ağzınla söylüyosun ve o kadar ezberlemişsin ki. Eşitlik ile şu savunduğun oluşumun parti isminde de geçen (tezatlığa bakınız ki) Adalet kavramlarının ne demek olduğunu önce bir öğren hocam sonra üzerine konuşalım. Eşitlik nedir ?
Adalet nedir ? Hangisi daha ağır bir kavramdır ?
Her eşitlik adalet midir ?
Ben sana yardımcı olayım. Her eşitlik adalet değildir, ancak her adalet eşitliktir. Biraz süre vereyim burada..
Daha önce söylediğim gibi hiçbir zihniyetin parçası değilim. Allah da sizler gibi fütursuzca savunma yapacak seviyelere düşürmesin bizleri çok şükür. İyiye iyi, kötüye kötü, aptala aptal, zekiye zeki demeyi biliyoruz hepsi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 14 Ağustos 2024; 21:34:39 >
Sonuç ? Eğitimde, Devlet kadrolarında, yüksek öğrenimde, kamu hizmetinde koskoca bir dejenerasyon, koskoca bir çürümüşlük. Demek ki ?!
Sade ve basit anlatır gibi anlatmaya çalışıyorum. Peşinde koştuğun kişi ve varlıkları güzel özetlemişsin diye düşünüyorum. Son genel seçimlerde okyanus ötesi ve 40 yıllık belalılarımız inanılmaz destek verdiler sanki. Bir rey ona bir rey buna dediler. Yine bu millet oyunlarını bozdu, yine muvaffak olamadılar. Basında yoksa yanlışmı gördük. Unutmadan destekçilerine sülümn cemaatide eklensin. Kim bunlar? Basın yanlışmı yazmıştır?
Toplum Aziz falan değildir çünkü. Ortalama zeka seviyesi 86 olan; gündem bilmez, okumaz, etmez, eğitim seviyesi düşük, afyoncu bir toplum hakim. Bunun da sorumlusu yine sepete çürükleri bile göre yerleştiren legal bürokratlar
Konu derinleşti benim buralarda uzmanlık alanım yok daha ziyade bu gibi derin dallanmalar; derin ilişkiler sizin alanınıza giriyor sanırım.
Dünya değişiyor hocam. Bir olalım iri olalım diri olalım. Gittiğimiz okullara, bindiğimiz araçlara, sosyal çevremiz, kılık kıyafetimize bak. İstisnalar illa olsa da Neyimiz eksik?
Son genel seçimler son genel seçimleriniz olacak ..
Ne eksik hocam biliyor musun?
Kişisel çıkarlar uğruna kamu haklarını satmak !
Bunu her kim yapıyor, he rkim destek veriyorsa Allah bin belasını versin !
%25 gibi oranlamı?
35 sayısı 25'ten büyük değil mi?
Anlamadığım nasıl olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X