Şimdi Ara

Akali build ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar akaliye sardım şimdiye kadar 20 maç attım 2 yenilgi var 18 maçında en azından 15ini ben taşıdım ama build konusunda sıkıntım var.Başta rakibe göre dokuma zırh 5 pot yada bot 4 potla başlıyorum ilk başta hextech altıpatlar alıyorum ondan sonra pırıltı ondan sonrada duruma göre zhonya alt itemi alıyorum sonra ilk bu itemelrden birini tamamlayıp büyü nüfuzu botumu tamamlıyorum.Ama ilk hangi itemi tamamlayacağım konusunda çok kararsızım hextech core itemi gibi duruyo ama karşıda talon zed rengar gibi atladımı zorlayan bi şampiyon varsa zhonya tamamlıyorum ilk,bazende lich boğan tamamlıyorum hatta hextechi 3. item olarak filan alıyorum.Ama rehberlerde filan hep ilk hextech tamamlanıyo.Sizce akali build sıralaması nasıl olmalı ?

• Sen doğrusunu biliyorsun yazdığın gibi oynamaya devam et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpen bot
    hextech gunblade
    zhonya
    void
    rabadon
    eğer seni durdurabilecek cc çoksa banshee yoksa lich bane veya dfg alıp tamamlayabilirsin sırası sana kalmış
  • pırıltı nedir ?
  • Buildin doğru . Ne siraya göre item tamamladigin karşı takima bagli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim buildim :

hextech > m pen çizme > lich bane > zhonya > rabadon > rylai yada void staff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

pırıltı nedir ?

Pırıltı lich boğanın üçlü kuvvetin ve buzdoğan eldivenin alt itemidir.Safir kristal ve kuvvet kitabıyla yapılır ve toplam bedeli 1200 altındır.200 mana 25 yetenek gücü verir ve özel pasifi Bir yetenek kullandıktan sonraki ilk normal saldırı, taban Saldırı Gücüne eşdeğer ek fiziksel hasar verir yani büyü kullandığında kullandığın büyüye eşdeğer olarak sonraki normal saldırın artar.Sanırım bu senin için yeterli olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlwxys

quote:

pırıltı nedir ?

Pırıltı lich boğanın üçlü kuvvetin ve buzdoğan eldivenin alt itemidir.Safir kristal ve kuvvet kitabıyla yapılır ve toplam bedeli 1200 altındır.200 mana 25 yetenek gücü verir ve özel pasifi Bir yetenek kullandıktan sonraki ilk normal saldırı, taban Saldırı Gücüne eşdeğer ek fiziksel hasar verir yani büyü kullandığında kullandığın büyüye eşdeğer olarak sonraki normal saldırın artar.Sanırım bu senin için yeterli olmuştur.

Başlarda kasılacak item değil akali için. Önce hex bot zhonya rabad hiçlik vs bitir sonra lich boğan karsın da o zamana kadar genelde uzamıyor oyun. hextech altıpatlardan sonra alıyorum demiş bir de bana item öğretiyor Bilmişlik yapacaksan millete sorma gereği niye duyuyorsun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlwxys

quote:

pırıltı nedir ?

Başlarda kasılacak item değil akali için. Önce hex bot zhonya rabad hiçlik vs bitir sonra lich boğan karsın da o zamana kadar genelde uzamıyor oyun. hextech altıpatlardan sonra alıyorum demiş bir de bana item öğretiyor Bilmişlik yapacaksan millete sorma gereği niye duyuyorsun?

Öyle bi yazmışsın ki bende ingilizce değil diye yazdın sandım.Ayrıca akaliyle lanede durmuyorum bu yüzden mümkün olduğunca hızlı kule almam lazım bu yüzdende pırıltı önemli.Ayrıca adam q atıp düz vuruş yapıp e attığım zaman normal komboda vereceğim hasarın 2 katını veriyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.