Şimdi Ara

Akali Jungle ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu konuyu açmamın nedeni aklıma bu sorunun gelmiş olması birazdanda deneyeceğim şimdi her skili inceleyecek olursak:

Q :Adama bi kama fırlatıyor bu kama adamın üstünde bi mühür bırakıyor adama attığım bi sonraki skillde veya normal vuruşta bu damga patlayıp adama damage vuruyor.Bu jungle oynarken burst bir damage vurmamızı ve rakibimize 2 kez ard arda damage vurmamızı sağlıyor bu şekilde ganglerimiz sonuç verebilir.

W :Yerde oluşturduğu alanın içinde akali büyü direnci ve zırh kazanır ayrıca görünmez olup içindeki adamalrı slowlar.Bu skill bize gang atarken gerekli olucak dayanıklılığı ve rakibi yavaşlatma olanağını verebilir ayrıca rakip jungle dayken kötü bir süprizle karşılaşırsak kurtulabilmemizede olanak sağlar.

E :Akali kamalrını savuruyor ve etrafındaki düşmanalra hasar vuruyor.Bu özellik Q skilimiz ile birlikte çok yükse hasarlar vermemizi sağlıyor.

R :Akali 6. seviyeden sonra ultisini stackliyor(max 3) ve her kullanışında bir stack harcıyarak alandaki bir rakip yada birimin üzerine sıçrıyor.Bu yetenek oyundaki en güzel yetenekelrdendir bana göre çünkü hem damage vurup hemde çok uzun bir mesafeyi kapatmamızı sağlıyor ayrıca bunu kaçmak içinde kullanıp güzel hareketler yapabiliyoruz bunun yanı sıra gang atarkende çok işe yarayacağı kesindir.

Tüm bunları düşününce Akalinin jungle yapabileceği sonucuna vardım.Aranızda deneyenler veya bildiği bişeyler olanlar varsa bizimle paylaşırsa hoş olur

• hmm kardeş gank atarken çimden adama uçtuk diyelim sonra ? slowlamı adamı cclicen ?
  • q: yıldız atar
    w: yere perde serer
    e : döner
    r : uçar

rünler : ap
    kabiliyetler : 30-0-0
  • 2.kampta ölüsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

hmm kardeş gank atarken çimden adama uçtuk diyelim sonra ? slowlamı adamı cclicen ?

Yani şöyle düşündüm adamın nasılsa arkasından gang atmaya çalışırız w açsak yere adam slow yese ultiside gerekli yakalama olanağını veriyor zaten bu sayede bizim takımdaki kişide gelip adama vurabilir yani çoğu jungler bu şekilde oluyor mesela lee sin q ile adama uçtun çalıdan yere e atıp slow atıyorsun öyle değil mi ?
  • ireliada dene derim işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

q: yıldız atar

Build: ap veren ne varsa al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

q: yıldız atar

Dostum gerçekten çok güldekte tamam espirini yap ama sonunada bi yorum ekle yani ayıp değil mi trolleyip gitmek cidden bi görüşün varsa beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

hmm kardeş gank atarken çimden adama uçtuk diyelim sonra ? slowlamı adamı cclicen ?

Yani şöyle düşündüm adamın nasılsa arkasından gang atmaya çalışırız w açsak yere adam slow yese ultiside gerekli yakalama olanağını veriyor zaten bu sayede bizim takımdaki kişide gelip adama vurabilir yani çoğu jungler bu şekilde oluyor mesela lee sin q ile adama uçtun çalıdan yere e atıp slow atıyorsun öyle değil mi ?

6 level olmadan önce takımdan çok küfür yersin, deneme bence
  • Jungle dönemez . zorla donse bile kasamayan akali latede etkili olamaz 6ya kadar 0 gank cc yok early dmg zayif 6levelde bile counterjunglein dibine vurur rakiplerin ayrıca . tr serveri normal gamede arkadaslarinla denemende bi sakinca yok ama keyifli oluyor yeni seyler denemek

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

2.kampta ölüsün

Dediğini bende düşündümde twitch le bile yapılıyorsa bence yapılabilir bide mesela şu 300 lük armor veren itemle başlayıp 5 pot alsan bence ölmeyebilirsin runelerle 583 health oluyor oyunun başında benim.Yorumun için teşekkürler başka bir düşüncen varsa paylaşabilirsin bizle
  • ben soraka jungle yapıyorum, lanelere heal atıp gidiyorum. ligimi zaten söylememe gerek yok, tahmin etmişsinizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Jungle dönemez . zorla donse bile kasamayan akali latede etkili olamaz 6ya kadar 0 gank cc yok early dmg zayif 6levelde bile counterjunglein dibine vurur rakiplerin ayrıca . tr serveri normal gamede arkadaslarinla denemende bi sakinca yok ama keyifli oluyor yeni seyler denemek

Aynen bende bu şekilde düşünüyorum ama şunuda göz ardı etmeyelim twitch jungle oynanadı Japon elemelerinde onlar yapıyorsa bizde yaparız . Yorum için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

ben soraka jungle yapıyorum, lanelere heal atıp gidiyorum. ligimi zaten söylememe gerek yok, tahmin etmişsinizdir

Twitch tv de deneyen bi adam vardı ona mı özendin yoksa o mu sana özendi :D bide eğer bir düşüncen varsa paylaşır msın jungle akali hakkında
  • derecelide bi keresinde fantezisine denemiştim.

acayip zorlanıyorsun yaratıkları keserken birde 6dan önce doğru dürüst gank gidemiyorsun.

he 6dan sonra çok pushlamış bi rakip varsa ve 2-3 stackın varsa illaki o lanede kill çıkıyor o ayrı.

tavsiyem DENEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whituryd -- 21 Aralık 2013; 18:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marbledi

derecelide bi keresinde fantezisine denemiştim.

acayip zorlanıyorsun yaratıkları keserken birde 6dan önce doğru dürüst gank gidemiyorsun.

he 6dan sonra çok pushlamış bi rakip varsa ve 2-3 stackın varsa illaki o lanede kill çıkıyor o ayrı.

tavsiyem DENEME

Korktum lan öle bi anlattın ki denemicem vallaha konu kilit :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

ben soraka jungle yapıyorum, lanelere heal atıp gidiyorum. ligimi zaten söylememe gerek yok, tahmin etmişsinizdir

Twitch tv de deneyen bi adam vardı ona mı özendin yoksa o mu sana özendi :D bide eğer bir düşüncen varsa paylaşır msın jungle akali hakkında

ne düşüncem olacak kardeş 0.5 cc, squishy, 6 leveldan önce ormanda gezeceksin. normal oyunda yap yapmak istiyorsan, dereceli maçlarını trolleme. master yi'nin mid versiyonu işte akali de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Esperanza -- 21 Aralık 2013; 18:06:49 >

• Akali solotop verimli mi peki sorayim akalicilere
  • ad kas ilk e fulle ucli kuvvet cik hiktek de alirsan tmm tek atasin pnp.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.