Şimdi Ara

Akali Jungle overpowered(OP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman karşıma gelse aşağı koridordan başlıyor mid yardırıyor genelde top oynadığım için karşılaşmıyorum ama 6'dan sonra kaçış yok gerçekten.
    Karşıma geldiğinde genelde 10 killden aşağı olmuyor 3 yük ile püvvvv püvvvv povvvv diye saydırıyor bilirsiniz top lane heroları da bu kadar mobil değil.
    En son surrender at 20'de Akali'nin değiştirileceğini okumuştum(1 ay önce) gelin tartışalım.

• mid oyna ne jungleı xd
  • top oyna ne jungleı xd
  • Pink ward
  • Bu olaylar TR'de değil EU West'te gerçekleşiyor lütfen anlayın.
  • jungle oyna ne jungleı xd
  • Sen ormanı dönene kadar karşı lee 2 gank atar birinden fb aldırır mid söver **** jung akalisi report .Karşı mid annie'ye gank atarsın tibbers ile tanışırsın 0-1-0 olursun sur 20 diye ağlarsın birden ejder sesi gelir lee ejderi almıştır ama senin daha doğmana 2 sn vardır.Lee bota doğru gider gosu özentisi vayne playz yapıcam derken 3v2 ölür afk kalır 4 kişi kalırsınız tebrikler maç bitti bir bardak su iç.
    not: dediklerim low eloda geçerli değildir
  • esi çöp
  • akali hertürlü ölü tuşlara abanma herosuydu millet enerjiye bakmadan basınca saliselerle gelen e yeteneğiyle enerjiyi sıfırlıyor ultiyle arkaya gecmede cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

Sen ormanı dönene kadar karşı lee 2 gank atar birinden fb aldırır mid söver **** jung akalisi report .Karşı mid annie'ye gank atarsın tibbers ile tanışırsın 0-1-0 olursun sur 20 diye ağlarsın birden ejder sesi gelir lee ejderi almıştır ama senin daha doğmana 2 sn vardır.Lee bota doğru gider gosu özentisi vayne playz yapıcam derken 3v2 ölür afk kalır 4 kişi kalırsınız tebrikler maç bitti bir bardak su iç.

Farklı olmuyor durum West'te oynamıyorsan anlayamazsın her 2 maçtan birinde Akali.

• Sup oyna ne jungleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

quote:

Sen ormanı dönene kadar karşı lee 2 gank atar birinden fb aldırır mid söver **** jung akalisi report .Karşı mid annie'ye gank atarsın tibbers ile tanışırsın 0-1-0 olursun sur 20 diye ağlarsın birden ejder sesi gelir lee ejderi almıştır ama senin daha doğmana 2 sn vardır.Lee bota doğru gider gosu özentisi vayne playz yapıcam derken 3v2 ölür afk kalır 4 kişi kalırsınız tebrikler maç bitti bir bardak su iç.

Farklı olmuyor durum West'te oynamıyorsan anlayamazsın her 2 maçtan birinde Akali.

ben de nb3 örnek vermeyin lowlar demeyi düşünüyordum kimse demez diye vazgeçtim keşke deseydim
    ne zaman bir şey olmaz diyorum bir tane fırlama çıkıyor nb3 yaptı oluyor diyor kardeşim sen nb3 müsün adam ap rengar kasıp taşıyor ap rengar çöpün çöpü adamın yeteneğiyle heronun gücünü karıştırmayın
    boxbox da riven ile malp garen eziyor o zaman derecelide adam garen alırsa direk riven pickleyelim ? bu mu mantık bravo

• As akali jungle yapıyordum bi mahvolmuş nashor üclü filan teklemiyordu ama 2 liyordu skill kullanmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra aziin askerleridnden geçemeyince qq
  • quote:

quote:

quote:

ben de nb3 örnek vermeyin lowlar demeyi düşünüyordum kimse demez diye vazgeçtim keşke deseydim
    ne zaman bir şey olmaz diyorum bir tane fırlama çıkıyor nb3 yaptı oluyor diyor kardeşim sen nb3 müsün adam ap rengar kasıp taşıyor ap rengar çöpün çöpü adamın yeteneğiyle heronun gücünü karıştırmayın
    boxbox da riven ile malp garen eziyor o zaman derecelide adam garen alırsa direk riven pickleyelim ? bu mu mantık bravo

Sence sen bir rehber yapsan ve herkes bunu izlese senin yaptıklarını denemezler mi?
    Denerler ve 3 kere üst üste üzerine atlayabiliyor Ekko, Garen, Rengar veya Kha'Zix gibi hemde sadece üzerine tıklayarak.
    Runeglaive ile acıtıyor hasarı da.

• euwda : dostum gerçekten çok mantıklı bir seçim! başarılar

trde : akali aldı akali jung ne report o*
  • adc oyna ne jungleı xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yapıyor evet hele trdekilerin pink ward denen şeyden haberleri olmadığı için alışırsan akaliye çok ağlatırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sence sen bir rehber yapsan ve herkes bunu izlese senin yaptıklarını denemezler mi?
    Denerler ve 3 kere üst üste üzerine atlayabiliyor Ekko, Garen, Rengar veya Kha'Zix gibi hemde sadece üzerine tıklayarak.
    Runeglaive ile acıtıyor hasarı da.

dediğimi anlamamışsın neyse sen bildiğini yap

• kimside dememiş :

püvvvv püvvvv povvvv
    püvvvv püvvvv povvvv
    püvvvv püvvvv povvvv
    püvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvvpüvvvv püvvvv povvvv
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.