Şimdi Ara

Akali Top viable mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler silver 5 den çıkmaya çalışıyorum,mid lane kalırsa genellikle akali ile oyunu taşıyorum ama her zaman mid kalmıyor bende top lane de akali ile oynamak istiyorum,Akali top lane de nasıldır ?

• heroya hakimsen iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

heroya hakimsen iyidir.

Eyvallah dostum.
  • Dostum şöyle bir kötü yanı var. Mesela akali aldın mide. Karşında twisted fate var, ziggs var, lux var falan. Olay tamam. Rahatsın.

Şimdi toplane için aldın o akaliyi. Karşına "höt !" diye bir offtank fırlıyor. E squishy killersın, gelmiş karşına riven. Gelmiş zac. Arada lee geliyor aman ha. Topta çok riskli. Karşıdaki rakibe göre al derim, illa akali diye tutturunca toplane pek hayırlı olmuyor. Genelde tankyler oynar topda çünkü.

Ha ranked karşına gelir, durumu bilemem, squishy bir şey çıkarsa karşına al tabi. Kuleler de uzak daha ne :D
  • karşına renekton , rengar gelene kadar iyidir
  • Mesela voyboy çatır çatır oynuyor adam dene sende dün holyth0th'da top lane oynadı oyun taşıdı belki iş görür
  • Eyvallah arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    top yasuoya karşı oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karşına kapı gibi adam gelsinde gör
  • Brand top op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syllablee

Mesela voyboy çatır çatır oynuyor adam dene sende dün holyth0th'da top lane oynadı oyun taşıdı belki iş görür

O herif tüm herolarla top gidiyor abi. onu saymayalım
  • Akali top lane iyidir .Mid de viable değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: federica69

quote:

Orijinalden alıntı: Syllablee

Mesela voyboy çatır çatır oynuyor adam dene sende dün holyth0th'da top lane oynadı oyun taşıdı belki iş görür

O herif tüm herolarla top gidiyor abi. onu saymayalım

o adam ne isterse oynuyor top lane katarinadan tut neler neler adam felaket bir oyuncu solo top için deha bence

• Lee gelirse sakat.
  • 6'ya kadar kafanı ezerler ama oyunun ilerleyen safhalarında akarsın. Voyboy izlemeni öneririm.
  • Geçen gün heveslendim oynayayım dedim 9/21 girdim karşıdaki toptan önce aldım karşıma Jayce picklediler. Cidden çok sinir oldum evde adam teemo gibi oynuyordu öyle böyle değil çok pis sövdüm farm falan yaptırmadı q ile minion alınca seviniyordum resmen. 6'dan sonra ninja tabi falan aldım junglerla kill aldık bir kere sonra snowballa başladım çok zevkliydi o oyun.
  • Karşına off tank gelene kadar sıkıntı yok.
  • Zed gibi mid oynayabilen ad ler varsa lane swapta çok iyi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.