akarada ardream çar alıcam itemsi veya kasıcam 57-59 wariror +7glave +7çitin +7fp set mi(+7blade axede olru hangisini önerirsiniz ben hepsini denedim combo ardreamde bahan az vuruyor blade.axe) 55-59 asas mı dual+8cleaver +7çitin yada +7fp+7çitin karışık set mi
oyunuculuk ikisindede oldukça güzeldir hangisi daha çok iş yapar asasla 1-2hafta shard almak için minor basmıcam hp pot basıcam wariroda raptor alamam bi süre
+9 wood staf +8 paper setgörev takıları paper mage ws de herkesi alırsın fll hp pot 57 seri skil 450 500 seri seri... O itemlerle asas yada wrrior oynanmaz mage aç derim
alamaz kolay kolay daha yeni 69 mage den çıktım sıkıldım asaslar ardreamde magelerden çok üstün
Tabikide assasin.Bir Warrior arrdreamde ''0''dır.Hiç bir arrdream warrioru aynı düzeyde itemle karşıdaki assasini kesemez.hele minor yapan assasini hiç kesemez !
quote:
Orjinalden alıntı: theendbaba
+9 wood staf +8 paper setgörev takıları paper mage ws de herkesi alırsın fll hp pot 57 seri skil 450 500 seri seri... O itemlerle asas yada wrrior oynanmaz mage aç derim
ares ten bahsetmiyoruz akara da dual +8 clewerla dolasan adamlar cok sağlam farzediliyor :) mage paper sakın olma 2 yemeye alıs 500 500 wuruyor ama 2 asas pesinme düserse kurtulma ihtimali %0
ben hepsini oynadım fakat hepsinden en fazla 2 haftada sıkılıp bozdum bu sefer de asas açmaya karar verdm asas yapıyım bari
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme