Şimdi Ara

akara ardreamde hangisi daha çok iş yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akarada ardream çar alıcam itemsi veya kasıcam 57-59 wariror +7glave +7çitin +7fp set mi(+7blade axede olru hangisini önerirsiniz ben hepsini denedim combo ardreamde bahan az vuruyor blade.axe)
    55-59 asas mı dual+8cleaver +7çitin yada +7fp+7çitin karışık set mi

oyunuculuk ikisindede oldukça güzeldir hangisi daha çok yapar asasla 1-2hafta shard almak için minor basmıcam hp pot basıcam wariroda raptor alamam bi süre

• +9 wood staf +8 paper setgörev takıları paper mage ws de herkesi alırsın fll hp pot 57 seri skil 450 500 seri seri... O itemlerle asas yada wrrior oynanmaz mage aç derim
  • alamaz kolay kolay daha yeni 69 mage den çıktım sıkıldım asaslar ardreamde magelerden çok üstün
  • Tabikide assasin.Bir Warrior arrdreamde ''0''dır.Hiç bir arrdream warrioru aynı düzeyde itemle karşıdaki assasini kesemez.hele minor yapan assasini hiç kesemez !
  • quote:

Orjinalden alıntı: theendbaba

+9 wood staf +8 paper setgörev takıları paper mage ws de herkesi alırsın fll hp pot 57 seri skil 450 500 seri seri... O itemlerle asas yada wrrior oynanmaz mage aç derim

ares ten bahsetmiyoruz akara da dual +8 clewerla dolasan adamlar cok sağlam farzediliyor :) mage paper sakın olma 2 yemeye alıs 500 500 wuruyor ama 2 asas pesinme düserse kurtulma ihtimali %0

• ben hepsini oynadım fakat hepsinden en fazla 2 haftada sıkılıp bozdum bu sefer de asas açmaya karar verdm asas yapıyım bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.