Bildirim
AKARA Tropia Clan Pk Video
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güzelmiş kanka, selamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökây
Güzelmiş kanka, selamlar
A.s. kanka -
quote:
Güzelmiş kanka, selamlar
+1 kardeşim seni de tanıyodum ya sen kimdin :D -
quote:
Orijinalden alıntı: j4cksp4row58
quote:
Güzelmiş kanka, selamlar
+1 kardeşim seni de tanıyodum ya sen kimdin :D
sen esmerim141'din de ben o sıralar hangi charla oynadığımı hatırlamıyorum efenin charda takılıyordum arada -
quote:
quote:
quote:
Güzelmiş kanka, selamlar
sen esmerim141'din de ben o sıralar hangi charla oynadığımı hatırlamıyorum efenin charda takılıyordum arada
Aynen mage filan mı oynuyodun ya sanırım öyleydi hatta başka clandaydın yoksa tamamen karıştırdım mı :D
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Güzelmiş kanka, selamlar
sen esmerim141'din de ben o sıralar hangi charla oynadığımı hatırlamıyorum efenin charda takılıyordum arada
Aynen mage filan mı oynuyodun ya sanırım öyleydi hatta başka clandaydın yoksa tamamen karıştırdım mı :D
Abi sen itü demisin ya :DDD valla bu kadar olur pazartesi buluşalım Maçka dasındır ama sen 2012 girişli yazıyo bende 2 senede geçmiştim ama inşallah sen 1 senede geçersin şu an 1. sınıftayım nerden nereye hey be
-
güzel pk gece gece ıyı gıttı valla :)
Ks atıyonuz ama ole okudum :P
:) :) nası bı ks atmaksa o artık :D
emege saygı kardsım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ef54n3
güzel pk gece gece ıyı gıttı valla :)
Ks atıyonuz ama ole okudum :P
:) :) nası bı ks atmaksa o artık :D
emege saygı kardsım.
Sağolasın yorumun için -
Gayet sıradan anlar TROPIA için. Elinize sağlık -
Efe hâla buralardamısın yahu, biz oyunu bırakalı seneler oldu.. Sen hâla devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla başarılar -
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
Efe hâla buralardamısın yahu, biz oyunu bırakalı seneler oldu.. Sen hâla devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla başarılar
Aynen burdayımSağolasın.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Güzelmiş kanka, selamlar
Abi sen itü demisin ya :DDD valla bu kadar olur pazartesi buluşalım Maçka dasındır ama sen 2012 girişli yazıyo bende 2 senede geçmiştim ama inşallah sen 1 senede geçersin şu an 1. sınıftayım nerden nereye hey be
valla geçmeye calisicaz D kuruyuz ama olduğu kadar çalışıyoruz bakalım, vadi de kalıyorum buluşalım hocam
-
+ -
Video daha özenle hazırlanabilirdi.Aksiyonun az olduğu sahnelerin çıkarılması daha iyi olabilirdi.Ama partynin ne kadar sağlam olduğu ortada.Elinize sağlık.. -
@NexeLGiuS'a katılıyorum. videoyu editleyen arkadaşa bir daha edit işini yaptırmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Video daha özenle hazırlanabilirdi.Aksiyonun az olduğu sahnelerin çıkarılması daha iyi olabilirdi.Ama partynin ne kadar sağlam olduğu ortada.Elinize sağlık..
Videoyu ben hazırlamadım zaten.Sadece benim hesabımdan yükledik -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Güzelmiş kanka, selamlar
valla geçmeye calisicaz D kuruyuz ama olduğu kadar çalışıyoruz bakalım, vadi de kalıyorum buluşalım hocam
Valla yarın dersim öğleden sonra hani sen saat ver buluşalım ne zaman istersen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X