Şimdi Ara

akara warrior silah tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Arkadaşlar akarada ardream warrior um var şuanda elimde +7 totamic spear ve +6 hanguk ikilisi var sizce bu ikiliyi verip yerine +7 raptor alsam hatamı yapmış olurum. Raptora bulaşmadan böyle devammı edeyim? hanguk u +7 yapsam nasıl olur yaptığım masrafa değermi ? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

NOT: Konu yanlış yerde olabilir karar veremedim nereye açacağıma kusura bakmayın

• kesinlikle raptor almalısın zaten ardream ks yeri orda ap fazla olcakki pk yapasın elindekileri sat raptor çek 60+ kassaydın toto derdim ama ardream için raptor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamarque -- 22 Haziran 2008; 23:47:52 >
  • raptor reverse +3 falan olsa heralde %100 raptor sormama bile gerek yok sanırım. Şuan asaslara verdiğim damage 315-360 arası değişiyo raptor ile nekadar bi artış olur peki?
  • max 450git asas ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: lamarque

kesinlikle raptor almalısın zaten ardream ks yeri orda ap fazla olcakki pk yapasın elindekileri sat raptor çek 60+ kassaydın toto derdim ama ardream için raptor

feci bir şekilde katılıyorum

!!!!
  • ardreamde ks icin serilik onemli raptor cok da vursa yavs vuruo bnde toto 1h giga var otturuom ardreamı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.