Tabelalar güncellenmemiş hayret yarını bekliyoruz demekki çok şükür |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (111. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dolar düşmüş iken neden akaryakıt fiyatları düşmüyor !!!!
-
Var mı lpg indirim gelişmesi depo kırmızıya düştü benim takip ettiğim kaynak daha bişey paylaşmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam benimde depo dipte haberi bekliyorum
Kaynağım genelde doğru bilir, Salı ya da çarşamba demişti.
Döviz artışı, siyasi iklim etkili oluyor mudur bilmiyorum
Olmazsa bi daha sorarım,
Edit: LPG ndirimi iptal olmuş malesef yurt dışı kaynaklı imiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 2 Nisan 2024; 12:33:27 >
O zaman mecbur istasyon yolu gözüktü
yakıt fırsatı. hb + bonus kombosu.
https://mini.donanimhaber.com/bonus-ile-hb-n11-ve-trendyol-da-her-750-150-garantipay-kullanirsa-50-bonus-toplam-750-1000--158392083-3#158399883
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Brent 90 dolara yaklaşıyo. Gelsin zamlarrr
Benzinliklerdeki akaryakıt fiyatlarını online görebileceğimiz bir sistem ya da uygulama var mı
Opet mobil uygulamasında, il ve ilçe bazlı OPET yakıt fiyatları var, birde petros uygulamasi var, onda da farklı firmaların akaryakıt istasyonu bazlı fiyatlari var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
yeni bir şey değil ama bilmeyen varsa diye yazayım; oldubil %5 iade veriyor.qr ile ödeme açılmış. fiziksel kart almaya da gerek yok. kredi kartından aylık 1000 liraya kadar komisyonsuz yükleyip 50lira iade alabilirsiniz. sonrası komisyonlu veya nakit koymanız lazım, çok cazip olmayabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamanın ismi ne
petros
-
Kamyon mazotu diye birşey mi var ?
muhtemelen güncellemediler
38.99 TL ucuza denk geldiğim
Hocam evimin yakınındaki (50m) Opet 43.58 TL ortalama 9 kilometrelik TP Petrolde 39tl mazot siz olsanız ne yaparsınız kalite performans ne gibi farklılıkları var bilgilerimizi paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
olmaz mı hocam. kamyon - tır vs araçların enjektörler filtrelerle senin atıyorum 1.3 aracınkiler bir değil. pisliğe daha duyarlı. bir de eskisi gibi su mu var işiyorlar mı bilemem tabi
-
valla türkiye petrollerinde vs görürsem alıyorum bir nevze. çok dandik hüseyin petrol vs olursa biraz daha kıllanıyorum ama. ayrıca ama fişi atmıyorum o durumlarda. bir durum olursa şikayet edebilmek adına. depoda birazda benzin varsa sıfırda almıyorsam en azından belki biraz daha karışır vs diye içim rahatlıyor :D
-
Sorumuz enjektör değil
mazot kamyon mazotu diye bi ayrım mı var onu sormuştum
10-15 yıldır yok hocam. rafineriden tek tür mazot çıkıyor firmalar katıklarını ekleyip katkılı olarak harici olarak satıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orası öylede
bilmeyenler için eski bilgileri tazelemek gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X