|
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (130. sayfa)
-
-
Zamcık
O sırada dünyada çakılan petrol fiyatlarıcnbc-ePetrol fiyatları Suudi Arabistan'ın üretim artışı planıyla sert düştü: Brent ve WTI geriledihttps://www.cnbce.com/emtia/petrol-fiyatlari-suudi-arabistanin-uretim-artisi-planiyla-sert-dustu-brent-ve-wti-geriledi-h4523
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 26 Eylül 2024; 9:36:59 >
-
-
Depomuzda 1033 liralık boşluk varmış. Bu zam haberi sayesinde doldurduk çok şükür. Teşekkür ederim. -
tüh. yarım depo ile hanıma bırakmıştım aracı. Ekonomi çoh eyi. Tekrar indirim gelir yine
Brent düşüyor bizde akaryakıta zam geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 26 Eylül 2024; 15:8:30 > -
Depoları fulleyin
Uyuyan canavarı uyandırdılar -
Brent 78 dolara gelmiş -
aygaz 500e 50 toplam 200
aygazAYGAZ | Tüp - LPG - Otogaz - Tüpgaz - Doğalgaz - Dökme Gazhttps://www.aygaz.com.tr/kampanyalar/aygaz-100-oktanla-aninda-kazan-kampanyasi-cmp-1057588
yalnız aygaz genelde pahalı. dikkat edelim
-
Zam yakındır Brent artıyor iken boş geçmezler
Sıkı tutunun
-
israil petrol hedeflerini vurursa ilk başta 85ler görülür sonra 80'de sabitlenir
ben depoyu doldurmayacağım arabayı satacağım sanarım
-
haber verdiğiniz için teşekkürler, yalnız ilk alımda diyor yani yeni üyelikte geçerli sanırım şartlarda öyle yazıyor 😐 riske girmek istemeyenler ziraat total kampanyasını değerlendirebilir, 15 kasıma kadar farklı günlerde 4 kez 800 lira üzeri akaryakıt/otogaz alımına 240 TL veriyor bankart uygulamada mevcut kampanya 👍
-
Hafta içi muhtemelen 1,5 tl civarında benzin ve motorine zam gelecektir.
-
Motorine 1,87 TL, benzine 1,60 TL zam gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 7 Ekim 2024; 22:29:4 > -
Ne zaman gelıyo bu? Bu gece mi? -
Zam yok şu an için. -
Boşa fulledık depoyu😂 -
Zam bu gece
Petrol fiyatlarının gerilemesine rağmen reis, "dedik mi yaparız! Laf ağızdan çıktı bir kere" diyerekten sözünü ikiletmemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 9 Ekim 2024; 9:7:43 > -
Benzine 1 lira 26 kuruş, motorine ise 1 lira 55 kuruş zam bekleniyor...
Durmak yok, yola devam -
Tarih belli mi acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X