< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (128. sayfa)
-
-
Brent 75e düşmüş bu zamda neyin nesi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lpg 25 oldu muhtemelen bunlar benzin ve mazotu da 50'de düzleyecekler
Brent %5 düştü benim bildiğim lpg'nin de yarısı neredeyse petrol hadi diyelim doğalgaz yükseldi, e o zaman benzin veya mazota niye indirim yok? Kafamda deli sorular
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 ay sonrada 75 düz yaparlar sanırım şahlanışa devam
-
-
-
-
bırakın içten yanmalı araçları yıl olmuş 2024, evden kwh başına 2.1 tl ile şarj ediyorum km başına 30-35 kuruş sarfiyatım var EV araç candır
-
Mazot hala neden düşmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iki üstteki mesaja cevabımdır: tmm
-
Bugün 3-4 kuruş zam yapmışlar bir de...
-
Şuan aslında indirim yapmayarak zam yapmış oluyorlar
Cuma günü benzine 1.50 TL indirim bekleniyormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
06.09.2024 Cuma gününden geçerli olmak üzere;
Benzin grubunda 1,60 TL fiyat indirimi beklenmektedir.(Kapanışa göre miktar değişebilir)
-
petrol fiyatlari son 14 ayin en dusugunde. en az 5 liralik bir indirim gelmeli.
-
ev elektriğinden araç şarj etmenin mevzuata aykırı olduğu söyleniyor, doğru mu
-
kapalı otopark'ta cihazımız var site yönetiminde oylandı ve kabul edildi kat malikleri tarafından, şimdiki gibi %50 değil o zamanlar %80 evet oy çıkması gerekiyordu onaylattıgımızda
-
Bildiğim kadarı ile yeni yönetmelik ile her hangi bir kat maliki onayına ihtiyaç duymadan, kendinize ayrılmış özel park yerinize, site alt yapısına uygun olacak şekilde kurulum yapabilirsiniz.
maalesef bizim otoparkta kendimize ayrılmış özel park yerimiz yok, laz mütaahhit sağolsun -3 e inilemiyor her daireye 1 otopark verilmeden de ayrım yapılamıyor.
fıkra yok bu arada cidden mütaahhitimiz laz, ama fıkralardan fırlamış gibi işleri var
-
doğalgaz anlık olarak %6 arttı, lpg'ye ufak bir artış daha gelme ihtimali var eğer petrol de artışa eşlik ederse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X