memurlar.net Benzine zam bekleniyor https://www.memurlar.net/haber/1109769/benzine-zam-bekleniyor.html |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (126. sayfa)
-
-
Çok olmuştu indirim olalı hakları bindirin gelsin
-
Dolar sabit petrol 75 dolara düşer 2 haftaya anca indirirler. Dolar az başını kaldırır petrol 80 der demez yapıştırırlar. Helal olsun güncelleme ve vergi konusunda böyle mahir hükümet zor gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıklama gelmişmiydi istanbul için güncelle yapılmış bile
-
açıklama maçıklama yok hocam bam bam bam.
-
Tam öyle olmuş zaten sağolsunlar vakit dahi kaybetmesinler hiç
-
Benzine zam geldiyse mazotada gelir şimdi bir haber varmı ? Bu zamları nereden öğreniyoruz ?
-
Petros un x hesabından takip edebilirsiniz hocam
x (formerly twitter)Petros (@Petros_app) on Xhttps://x.com/petros_app/status/1823715653796429834?s=46
BRENT PETROl yine düşüşte neden benzine yapılan zammı geri almazlar 42 tl olacaktı normalde gereğinden fazla zam yapıldı benzine dizele indirim yaparken oylece durdu brent arttı zam çaktılar. Brent düştü hadi indirim bekliyoruz
-
Dostum bahaneleri çok yakında emin ol Dövizler yükseldiği için yine zamlar gelir.. Bir videoya denk geldim Enerji uzmanımı neydi adamın teki ile konuşuyorlar.. Adam diyor ki biz bu fiyatı yapıyorsak alan var ise sorun yok diyor.. Her hangi bir düşme oldu mu yok o zaman yola devam diyor kısa sürede kaldırdılar videoları.. Bunu şöyle özetlim bir ara brent petrol düşüşte dövizde o aralar düşüşteydi.. Ve döviz yükselene kadar uzun bir süre indirim yapmadılar..
Yada devlet el atacak bu işe vergi almıcak fiyatlar güzel bir şekilde inecek.. Ama onlarda bir adım atmıyor.. Yani kaldık biz bize :)
www.verginet.netPetrol �r�nlerine Uygulanan Maktu �TV Tutarlar� Art�r�ld� 3 Ocak 2024 - Verginethttps://www.verginet.net/dtt/11/Vergi-Sirkuleri-2024-15.aspxOcak vergileri şu şekilde dahada %5 %10 aranında martta artmıştı tekrardan yanlış hatırlamıyorsam.
-
İstanbul Anadolu yakası Ataşehir de en uygun lpg neresi bilen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doları 2 haftadır rezerv satıp tutuyorlar dün de 1 milyar dolar sattılar artık brent tarafına bakmanın çok bir anlamı yok 50 kuruş indirim gelse yarın 1 tl zam yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 20 Ağustos 2024; 8:22:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzine ve motorine 1,45 TL civarında indirim gelecek.
Yarın gece (23.08.2024 saat 00:01'den) geçerli olacak şeklinde benzine 1.75TL indirim beklenmektedir.
şeklinde iki farklı bilgi var
-
Macun petrol
Bizim devlet vergi toplamayı beceremiyor. Bu sebeple kdv, ötv vs. dolaylı vergiler azalmaz, aynen devam.
İndirim gelmesi gerektiğini yazmıştım geçte olsa geldi , ama fazlasıyla çakarlar sonra umarım yanılıyorumdur
-
eylülde 50 tlye sabitlerler ben hep 50 liralık alıyorum dakika başı benzincideyim
-
50 tl ile pompadan pompaya geçiş yapılıyor sadece hocam ben benzinciden benzinciye geçmek için 100 liralık alıyorum artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
24.08.2024 Cumartesi gününden geçerli olmak üzere;
LPG’de 43 krş civarı fiyat artışı beklenmektedir.
-
24.08.2024 CUMARTESİ GÜNÜNDEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE
MOTORİNDE 1,05 TL FİYAT İNDİRİMİ beklenmektedir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X