< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (134. sayfa)
-
-
-
Benzinde 62 kuruşluk indirim
Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 62 kuruş indirime gidilecek
-
62 değilmiş 64 kuruş imiş
Petros
@Petros_app
Bugün gece (19.11.2024 saat 00:01'den) geçerli olacak şeklinde benzine 64kuruş indirim kesinleşmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iste simdi keyfim yerine geldi :D
-
mazota bu gece 1,25 zam bekleniyormuş, deposu boş olanlara duyurulur
-
Malumunuz devamlı akaryakıt alıyoruz. Kendimi üzmek yerine ödemeyi Vakıfbank worldcardımla yapınca worlpuan kazanıyorum. Kendimi mutlu etmiş oluyorum :))
https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/4-adet-1000-tl-ve-uzeri-akaryakit-alisverisinize-200-tl-worldpuan-37289
-
DH buna neden izin veriyor.
-
Bu gece (28.11.2024 saat 00:01'den) geçerli olacak şeklinde benzine 68 kuruş zam beklenmektedir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%5 ile mutlu olanların ülkesi
-
Bugün gece (28.11.2024 saat 00:01'den) geçerli olacak şeklinde benzine 75 kuruş zam kesinleşmiştir.
Arkadaşlar merhaba, umarım konuyu baltalamıyorumdur. "Opet Mobile Özel Benzin Kampanyası"nun açıklamasındaki bilmece gibi cümleleri çözmeye çalışıyorum.
"225 TL değerinde Yakıt Puan ve 50 TL değerinde Market Puan Hediye!
Kampanyaya başarılı katılmak için 13 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında Opet Mobil Uygulaması’na giriş yapılarak ilgili kampanya sayfasındaki KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanyaya başarılı katılım yapan müşteriler, kampanyaya kayıtlandıkları cep telefonu numaraları ya da cep telefonu numaraları ile eşleşen kart numaraları ile 15 Aralık’a kadar Opet istasyonlarında farklı günlerde 2 kez tek seferde yapacakları 1.250 TL ve üzeri benzin ödemelerinde, ilk ödemede 100 TL yakıt puan, ikinci ödemede 125 TL yakıt puan anında kazanacaktır. Kazanılan yakıt puanlar kampanyaya kayıtlandığınız cep telefonu numarasına yüklenecektir. Kazanılan yakıt puanlar Opet istasyonlarında kampanyaya kayıtlandığınız cep telefonu numaranız ile yapacağınız tek seferde 1.250 TL ve üzeri benzin ödemesinde geçerlidir. Yakıt puanlar kampanyaya katılımlar sonrasında cep telefonu numaralarına anında yüklenecektir. Kazanılan yakıt puanlar yalnızca benzin alışverişlerinde kullanılabilecektir.1 müşteri kampanya kapsamında maksimum 225 TL yakıt puan kazanabilir. Kazanılan yakıt puanlar LPG’de geçerli değildir. Yakıt puanların son kullanma tarihi 31 Aralık 2024’tür. Kullanılmayan yakıt puanlar 1 Ocak 2025’te geçerliliğini yitirecektir. Kampanyaya başarılı katılan müşterilerin cep telefonu numarasına benzin alımlarından bağımsız olarak 50 TL değerinde market puan anında yüklenecektir. Yüklenen market puanlar 31 Aralık 2024’e kadar kampanyanın geçerli olduğu istasyonlarda* cep telefonu numarası ile tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri market alışverişlerinde harcanabilir. Kazanılan market puanlar tek seferde ya da parçalı olarak kullanılabilir. Market Puanlar hiçbir akaryakıt alışverişinde kazanılamaz veya harcanamaz. Tütün ürünleri, Starbucks, Nescafe Corner ve UltraCafe çekirdek kahve ödemeleri ve Ultratemiz hizmetleri kampanyaya dahil değildir. Kullanılmayan market puanlar 1 Ocak 2025’te geçerliliğini yitirecektir. Kampanya kapsamında kazanılan yakıt ve market puanların harcanması için kampanyaya kayıtlandığınız cep telefonunun Opet aktivasyon koşulu bulunmaktadır. Aktivasyon işlemi Opet Mobil Uygulaması’ndan ya da www.opet.com.tr/bireysel-islemler sayfasından yapılabilir. Yakıt ve market puanların Opet istasyonlarında harcanabilmesi için ödeme sırasında cep telefonu numarasını ve cep telefonuna gelen puan harcatma şifresinin Opet istasyonlarındaki market görevlisine iletilmesi gerekmektedir. Kampanyaya Minibüs Kulübü üyesi, Çiftçi Kulübü üyesi, Ultra Ticari üyesi, Otobil sistemine dahil müşteriler, Fiat Ortak Kart, İndirim Kart ve KoçAilem kart kullanıcıları dahil değildir. Opet Worldcard ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir. Mobil Ödeme ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir. Her müşteri kampanyaya 1(bir) kez katılabilir. Kampanya sınırlı sayıdadır. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Opet kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma haklarını saklı tutar. Kampanyadan yararlanmak isteyen herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır."
Konuyla ilgili 2 sorum olacak. Öncelikle altı çizili olan ilk ibarede yazılmış olan "cep telefonu numarası ile ödeme"nin nasıl yapıldığını bilen birisi var mı acaba? Kocaeli-İzmir arası 3 tane büyük Opet şubesinde çalışan personel (şu yukarıda yazan cümleleri çalışanlara izah etmek zaten ayrı bir olay, arkamda sıra oluştu her seferinde, tırcı dayılardan trip yemem de cabası) de bunu yapmayı bilmedikleri gerekçesiyle beni geri çevirdiler. Bunun üzerine altı çizili ikinci ibare olan "cep telefonu numaraları ile eşleşen kartımla" (ki bunu bile yanlış yazmışlar, arkadaş kart numarasıyla ödeme yapmak nedir? Benim bildiğim ödeme kartla yapılır.) ödemeyi gerçekleştirdim ancak sonrasında yaptığım kontrollerde yine de kampanyadan faydalanmamış olduğumu gördüm. Bu kampanyadan faydalanmayı başararak madalyayı hak eden saygıdeğer bir forum üyesi varsa bu konularda beni aydınlatabilir mi?
İkinci sorum ise; diyelim türlü zorlukların üstesinden gelerek kampanyaya katılıp yakıt puanları kazandık. Cep telefonu üzerine gönderilen bu yakıt puanların miktarını vs. detaylı bilgisini Opet şubesindeki kasaya şifre söyleyerek 1 metre uzunluğundaki pembemsi kağıdı okuyarak öğrenmekten başka bir yol yok mu acaba? (Market puan kısmına ise hiç girmiyorum, o üniteyi hiç çözemeyeceğim ortada ve de zaten 140₺'ye 80 gram Milka alacak kadar param da yok.)
Sanırım 10+ yıldır yakıt kampanyalarını iyi kötü takip edip faydalanmaya çalışırım, ben böyle zulüm görmedim. Sayın Opet yetkilileri ya da yukarıdaki cümleleri yazan arkadaşlar, eğer bu mesajı okuyorsanız bilin ki 15 gündür her Opet şubesinin önünden geçtiğimde kulaklarınızı çınlatıyorum. Ayrıca "yalnızca benzin" nedir? Hadi LPG kullananları zaten yıllardır dışlıyorsunuz karlılıkları düşük vs. diye ama dizel araç kullananlarda ne gibi bir problem gördünüz de kampanyayı "yalnızca benzin" için yaptığınızı gerçekten çok merak ediyorum. (Opet Worldcard'ı kampanyaya dahil etmeme fikrinin ortaya çıktığı anı da çok merak ediyorum ve umarım ben kampanyaya katılım konusunu tam olarak çözene kadar saklı tuttuğunuz "kampanyada değişiklik yapma hakkı"nızı kullanmazsınız)
-
Merhaba. Cep telefon numarası ile ödemeden kasıt şu olsa gerek; kasada ödeme yaparken cep telefon numaranı giriyorlar. Söylemezsen girmezler. Telefon numaramı söyleyeceğim, aldığım yakıtın işlenmesi için derseniz oraya girerler. İkinci sorunuza gelince maalesef aklınızda tutmanız lazım 1250 tl üzeri benzin alınca 225 tl indiriminizin olduğunu.
-
www.sozcu.com.trOzan Bingöl yazdı: Akaryakıtta otomatik ÖTV zammı 3 Ocak 2025'te pompaya nasıl yansıyacak? - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/ozan-bingol-yazdi-akaryakitta-otomatik-otv-zammi-3-ocak-2025-te-pompaya-nasil-yansiyacak-p112043
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
kısaca otomatik geçirme sistemine geçmişiz ve bu sistem bize yılbaşında otomatik olarak 1 tl akaryakıt zammı geçirecek doğru mudur
-
04.12.2024 Çarşamba gününden geçerli olmak üzere;
Benzin grubunda 97 kuruş fiyat indirimi beklenmektedir.
-
Cevabınız için teşekkür ederim ama dediğiniz şekilde numaramı iletiyorum, şifre gönderiyor telefona, şifreyi söylüyorum, "puanınız xx₺ diyor ve ödemenizi buradan alalım mı?" diye soruyor, "hayır, puan değil, ben ödemenin tamamını bu numarayı kullanarak yapmak istiyorum" diyorum. Burada muhabbet kitleniyor, "öyle bir ödeme şekli yok" diyen bile oldu, sanırım bana hep cep telefonuyla ödeme işini bilmeyen çalışanlar denk geliyor.
-
Bugün gece (04.12.2024 saat 00:01'den) geçerli olacak şeklinde benzine 96 kuruş indirim kesinleşmiştir.
Kuveyt Türk Sağlam Kart 1000e75 toplam 150 altın puan
saglamkart.kuveytturk.com.trAkaryakıt Harcamalarınıza 150 TL Altın Puan Fırsatı! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/akaryakit-harcamalariniza-150-tl-altin-puan-firsati-2714
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
mazot bindirim benzin bindirim sonrası indirim hayırdır inşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X