Şimdi Ara

Akaryakıtçıların gaz vurgunu tescillendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunu söylemek istemiyorum ama ne kadar adi ve şerefsiz insanlarımız var bizim yahu Müşteri bunu fark ettiyse pompacı hayli hayli biliyordur. Şerefli ol, adam ol git bildiklerini gerekli merciilere anlat.

Vallahi de billahi de karaktersiz, adi bir milletiz yahu.

Sözüm meclisten dışarı tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bunu söylemek istemiyorum ama ne kadar adi ve şerefsiz insanlarımız var bizim yahu Müşteri bunu fark ettiyse pompacı hayli hayli biliyordur. Şerefli ol, adam ol git bildiklerini gerekli merciilere anlat.

Vallahi de billahi de karaktersiz, adi bir milletiz yahu.

Sözüm meclisten dışarı tabii.

Söyle söyleyeyim: Beni vodafone dolandırdı şikayet edecegim btk'ya basvurmaya calısıyorum mernis kaydınız yok diyor. Ben TC vatandası degil miyim mernis kaydım niye yok benim? Başka konularda da şikayet ediyoruz ancak şikayetlerden sonuç alamıyoruz. Yani malesef ülkemizin hali içler acısı. Devlet bunlara göz yumdukça bunların yandaşı ve ortagı oluyor. Çok aksaklıklar var bunları düzeltmeye hepimiz çaba sarfetmeliyiz ancak cumhuriyetimizin kaçıncı yılına geldik hala değiştiremiyoruz bazı şeyleri. İnsanlar sömurulmeye devam ediyor. Bugun fransasında almanyasında adam vatandasına sahip çıkıyor. İşi olmayana maaş ve ev veriyor. Elektrik su vs. temel ihtiyaclarını karşııyor. Bizdeki gibi zengine köle yapmıyor insanları

• sonundaa gaz alıyoruz yarısı ucuyorrr
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.