Şimdi Ara

Akaryakıtçıların gaz vurgunu tescillendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki yakıtı almadan bunu nasıl anlayacağız ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Benim de başıma geldi. Depom 50 lt ama max 44 litre gaz alıyor. İzmirde üçkuyular shell de (bpnin yanı). Full le dedim. Baktım 47-48 lt diye gidiyor. Pompacıya kapat dedim. Bu ne böyle benim depo 44 litre alıyor durdurmasam daha gidecek.

Abi yeaaaa içeriye söyle dedi.

Fişi aldım içeride kasa da duran elemana söyledim. Gülümsedi, kart mı nakit mi abi dedi. Oralı bile olmadı. Bende oradan artık gaz almayarak tepki mi ortaya koydum en azından.

Söylediğiniz iyi oldu. ben de shell gaz kullanıyorum. üçkuyulardan almam artık... Bu durumu shell genel merkeze iletin, onlar ilgilenir bence. sonuçta oraya bayilik veriyorlar...
  • depoyu herzaman fullemekten başka çare yokmu bu durumda??
  • Bu yüzden lpg'yi mümkün olduğunca taksicilerin tercih ettiği istasyonlardan alıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siimit depo herzaman 30lt tup alip ortalama 300-360 km yapiyorum adiyamnda bi peyrolden bayramda aldim 140 km sonra tup bitti buda % 50 den fazla calmadir.Haram olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Bu yüzden lpg'yi mümkün olduğunca taksicilerin tercih ettiği istasyonlardan alıyorum.

kendimiz test edemiyorsak en garanti yöntem bu
  • Benimde basima geldi birkac kez. O yuzden aletin sesi degistigi zaman kapat diyorum. 41 ltlik depo 25-30 arasi aliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Otomobillere depodaki yakıtı litre bazından ölçebilecek bir sistem yapılsa fena olmayacak. Kazıklanmaktak bıktı artık millet. Adam vurgun vuruyor 1 yıl hapis 500 TL. para cezası. Ohh ne ala memleket.

Reno concorde en son 1995de çıktı depodaki yakıtı litre olarak gösterir

Tam işe yarayacak bir şey ama adamlar üretimi durdurmuş
  • Sürekli Ceyhandan LPG alıyorum.
    Hangi akaryakıt istasyonu acaba?
  • zero01 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar slm. bu haber bana aittir. lpg istasyonu adana ceyhan yolu E5 üzeri asri mezarlık civarındaki Shell istasyonudur. işin ilginç tarafı son zamanlarda shell tarafından bazı piyonlar ortaya sürülerek haberin yalan olduğu söylentisi çıkarılmak istenmektedir. unutulmamalı ki bu haber mahkeme tarafından kesin hükme bağlanmış bir kararın haberidir. kimse bu karar üzerine yorum yapamaz. Şimdi ne olacak. mahkeme kararında adı geçen tesis mesul müdürü 10 ay dolandırıcılıktan hapse gidiyor. kesin yatacak. çünkü kararı veren hakim tecil erteleme ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı. 1 2 hafta içinde ankaraya EPDK ya gidip hem bayi hemde Shell hakkında hileli akaryakıt satışında dolayı şikayette bulunacağım. mahkeme kararı olduğunda EPDK fazla beklemez. 700.000TL bayiye ceza yazılacak. shellde hileli akaryakıt satışı artı bayisini denetlememekten tahminen 11.000.000 TL civarında ceza yer. bu bilgiler şifaen EPDK dan alınmıştır.

• Eğer lpg dolum ağzındaki valf bozuk değilse, %80 dolunca takırdayarak pompadan gazı kesiyor. Pompanın basıncı olması gerekenden yüksekse, gaz dolumu takırdayarak devam eder. Yüksek basıncı burdan anlayabilirsiniz.
  • Hadi parayı falan geçtim de sakat iş. 2 tane cahil herife "kapat soğutmayı da gaz genleşsin" dersen o istasyon uzaya çıkan ilk işletme olur. Gaz lan bu genleşir sığmaz ve patlar bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentozgurcetin

arkadaşlar slm. bu haber bana aittir. lpg istasyonu adana ceyhan yolu E5 üzeri asri mezarlık civarındaki Shell istasyonudur. işin ilginç tarafı son zamanlarda shell tarafından bazı piyonlar ortaya sürülerek haberin yalan olduğu söylentisi çıkarılmak istenmektedir. unutulmamalı ki bu haber mahkeme tarafından kesin hükme bağlanmış bir kararın haberidir. kimse bu karar üzerine yorum yapamaz. Şimdi ne olacak. mahkeme kararında adı geçen tesis mesul müdürü 10 ay dolandırıcılıktan hapse gidiyor. kesin yatacak. çünkü kararı veren hakim tecil erteleme ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı. 1 2 hafta içinde ankaraya EPDK ya gidip hem bayi hemde Shell hakkında hileli akaryakıt satışında dolayı şikayette bulunacağım. mahkeme kararı olduğunda EPDK fazla beklemez. 700.000TL bayiye ceza yazılacak. shellde hileli akaryakıt satışı artı bayisini denetlememekten tahminen 11.000.000 TL civarında ceza yer. bu bilgiler şifaen EPDK dan alınmıştır.

Hocam şimdi Adana' daki bayinin 500 lira + 1 yıl hapis cezasına 700000 lira ceza mı eklenicek?

Bir de davanın ilerleyen durumlarını paylaşabilir misiniz diyicektim ama 700000 ve 11000000(yazıyla onbirmilyon) lira gibi bir ceza söz konusu olunca

davanın haberlerini sağır sultan bile duyar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Otomobillere depodaki yakıtı litre bazından ölçebilecek bir sistem yapılsa fena olmayacak. Kazıklanmaktak bıktı artık millet. Adam vurgun vuruyor 1 yıl hapis 500 TL. para cezası. Ohh ne ala memleket.

Kesinlikle katılıyorum ve bu sistemi yıllardır düşünüyorum 10 larca kağıt üzerinde çok zor gözüken elektronik donanımları artık standart halini yaptı bunları başaran bir firma için bu teknoloji zor olmasa gerek.

Bence pek işlerine gelmiyor.
  • unforgiv3n kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşım aynen öyle olacak. bayi müdürü 10 ay hapis yatacak. yatacağı gün 10 ay infazı yani. Shell bayisi 700 milyar (eski para) ceza yedi. Shell ana bayi ise genel müdürlük ise hileli akaryakıt satışı ve bayiyi denetlememekten 11 trilyon cezası yazıldı tebliğ aşamasında.
    KİMSE HİÇ BİRŞEYDEN KORKMASIN. ALLAH DAİMA DOĞRUNUN YANINDADIR.
  • Milletin'in LPG taktırıp geçeceği karın bile tadını bırakmadılar
  • bodrum merkezde luk oil'in karsısındaki opette de boyle bir durum var. Bunları nereye sıkayet edecegiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplatpla01

bodrum merkezde luk oil'in karsısındaki opette de boyle bir durum var. Bunları nereye sıkayet edecegiz?

Ek olarak Turgutreis girişinde sağdaki shellde de durum ayni hocam haberiniz olsun

• Adana'daki mahkeme istasyon müdürüne dolandırıcılık suçundan 1 yıl hapis ve 500 TL de para cezası verdi. burdan sonrasını okuma gereği bile duymadım 500 tl nedir abi ya adama göre sakız parası 10 yıl 500000 tl dese neyse!

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Adana'daki mahkeme istasyon müdürüne dolandırıcılık suçundan 1 yıl hapis ve 500 TL de para cezası verdi. burdan sonrasını okuma gereği bile duymadım 500 tl nedir abi ya adama göre sakız parası 10 yıl 500000 tl dese neyse!

Medajlarin devamini okursaniz analarindan emdikleri sütün fitil fitil gelmek üzere olduğunu anlarsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.