Niye tepki gösterilsin ki? Hükümet daha yeni, 5 senesi var. Seçim öncesi gibi son birkaç ayı goygoyu kalmadı. Benzin 50-100 bile olsa sesini çıkaramaz artık kimse. Bir anda kaldırıverirler sizi. |
Akaryakıtta ÖTV Zammı (17. sayfa)
-
-
Bu zamların tek sorumlusu KK dur diş güçlerin maşasidir ülkeyi içerden bölmeye çalışmaktadır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlıyorum seni dediğine falan bakmayın. Reisçiyim reisçiyim diye dolaşıyo ortalıkta.
Akp'li değilmiş reisçiymiş kendisi. Çok değişik trollersiniz be. Blokla blokla bitmiyo aw
-
3-4 gündür yoktum.
Yeni bakan fena çıktı. Olması gerekenleri yapıyor işte. Ülkecek kemer sıkma ve borcu kapama için vergi arttırımı uyguluyor. Son 3-4 yılın birikmişliği ve korona deprem savaş ambargo derken bu hallere geldik.
Bıldırki yediğin hurmalar muhabbeti gibi seçim zamanı çok açılmanın ve son 2-3 yıldır gelen kötü ekonominin sonuçları bunlar hep... EYT ne olursa olsun keşke çıkmasaydı. Sırf KK ben çıkaracam diye veya Memura 25-30 TL verecem dedi diye çok orantısız işler oldu. Allahtan depremzedelerin hepsine bedava ev ve emekliye her yıl 15-20 bin TL emekli ikramiyesine karşı bir şey yapmadı AKP yoksa iyice yanmıştık.
Seçim var diye çoğu ürüne yapılacak zamlar ertelediler. Üstüne korona ve deprem var diye çoğu alacak vergi borç ertelendi. Üstüne ambargolar krizler derken bu günlerdeyiz işte. Euro dolar cinsinden halen ucuz bile veriliyor petrol türevleri. Eskiden hatırlarım dolar 2 TL yokken mazot 4-5 TL iledi 2 dolardan fazla. Dolar şimdi 27 TL lere gelde. Eski mantık ile 50-60 TL lere gelmeli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 18 Temmuz 2023; 18:24:40 >
-
Haberlerde suç pompacılara atılmamış kitle henüz o kadar koyun olmamış herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X