< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Akaryakıtta ÖTV Zammı (15. sayfa)
-
-
Ne zaman dur diyeceğiz bunlara, yazıklar olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TOGG alın binin yav benzinli araba nedir kardeşim! Sahi ya 3 dakikada bir araba üreten fabrikamız var niye üzülüyoruz?
-
-
-
Trafiğin azaldığı düşünen var mı? Bugün ben bir çılgınlık yapıp toplu taşıma kullandım İzmir'de trafik vızır vızır devam metro her zamanki gibi :D bu millete herşey müstahak
öyle de arabası olmayan insanlara yazık oldu. akaryakıt yüzünden herşeye zam gelecek. sonuçta tırlar su yakmıyor. teslimat çok masraflı olacaktır.
-
Kudüs'ten sonra Brescia'yı da mı topraklarımıza kattık?
-
Benzin ve mazota zam kaçınılmazdı. Garanti vergi yerlerin başında benzinistasyonu gelmekte.
Millet vergi kaçırmada bir numara zaten. Bende diyorum memleketin 55% nasıl asgari ücretle çalışmakta, tabiiki çalışır çünkü işveren kağıt üzeri asgari ücret diğer kalanıda elden vermekte.
Ahhhh ahhhh güzel memleketim. Denetim şart oğlu şart!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neyin eksik?
Kuzular memnun. Ne durması
Meşajı değilde zammı hissettmiştir muhtemelen.
-
Benim Hollandalı iş arkadaşlarım avrupayı çıkmaz, nedeni ise çok basit. Aşırı pahalı olmasından kaynaklanmakta.
Yaptıkları tatil arabalarına binip ‘campinge’ gitmek. 1-2 haftalık yemeklerini yanında götürüp fransada, almanyada veya İtalyada sözde tatil yapmakta. Masrafları 500-600 euro.
Ormanın içinde oturmak.
Şimdi bunlarda para yokmu? Eee vaarrrr, niçin hersene kredi çekip Türkiyeye herşey dahil otellere gitmemekte? Çünkü onlar ayaklarını yorganına göre uzatmakta, böyle yetiştirilmişlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmisim -- 17 Temmuz 2023; 18:6:29 >
Zuahha ya hadi be sende :) Kero nun hikayeleri gibi.
-
İspatmı istiyorsun?
Al sana 2022 yılı Hollandalıların tatil yaptığı yer. İyi bak
www.nritmedia.nlHoe gaat Nederland in 2022 op vakantie? | nrit.nl - trends, nieuws en kennis op het gebied van leisure, toerisme en hospitalityhttps://www.nritmedia.nl/kennisbank/44910/?token=rtwkals32lk45wj43222453435AERad4wa
Sorun varsa sorabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Türkiye'ye gelip 1 sene asgari ücret ile İstanbul'da yaşa ondan sonra konuşalım. Bilmeden atıp tutmak kolay geliyor değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eee %53 başka ülkeye tatile gitmiş ne anlatıyorsun ? Kendi kendini komik duruma düşüyorsun
-
Vay arkadaş nasıl bir tezgahın içine düştük
herif chp'li gitmiş oylamada evet oyu vermiş sonra da zamları eleştirmiş
beyler siyasetten bir şey beklemeyin
biz bizeyiz
ve halkın sivil itaatsizliği dışında bir çıkış yolu yok...
www.odatv4.comCHP'li Abdurrahman Tutdere onay verdiği zamları eleştirdihttps://www.odatv4.com/siyaset/chp-li-abdurrahman-tutdere-onay-verdigi-zamlari-elestirdi-71631576
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 17 Temmuz 2023; 19:54:6 > -
Haha tr deki oran kaçtır acaba %3-5? Turist görünenlerin çoğu da çalışmaya gidiyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X